Οικονομία

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Εξελέγη νέος πρόεδρος ο Ριχάρδος Λαμπίρης

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Εξελέγη νέος πρόεδρος ο Ριχάρδος Λαμπίρης
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέος πρόεδρος εξελέγη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Αρώνη.

Νέος πρόεδρος εξελέγη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Αρώνη.

Ποιος είναι ο Ριχάρδος Λαμπίρης

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.». Ο κ. Ριχάρδος Λαμπίρης σπούδασε ηλεκτρονικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Sussex και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Project Management από το πανεπιστήμιο του Birmingham.

Είναι επίσης κάτοχος MSc. in International Trade, Transport and Finance από το City University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχοντας εργαστεί αρχικά στη Rockwell Golde, στράφηκε στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική (αρχικά στην EFG Telesis Finance και, στη συνέχεια, στην HSBC Bank plc.), καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κλάδων και προϊόντων, στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στη συνέχεια, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, όπου ολοκλήρωσε μεγάλο αριθμό σημαντικών ιδιωτικοποιήσεων. Κατέχει πλέον τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments