Ειδήσεις

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 946

Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ επεισόδιο 946
Ελίφ σήμερα: Η Μπιρτσέ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά εξαιτίας της Ράνα. Ο Ακίν προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η Ζουλιντέ αποφασίζει να συναντήσει τον Σαφάκ για να συζητήσουν κάποια σημαντικά θέματα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Ελίφ σε ένα εστιατόριο στην παραλία, ο Σαφάκ έχει κάνει ετοιμασίες γιατί πρόκειται να κάνει επίσημα πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ πηγαίνει εκεί τον Τουφάν και εκείνος βλέπει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ να κάθονται μαζί σε ένα ρομαντικό τραπέζι. Ο Τουφάν γίνεται έξαλλος. Η Ζουλιντέ ζητάει από τον Σαφάκ λίγο χρόνο για να απαντήσει καθώς πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Εμιρχάν. Ο Σαφάκ δείχνει κατανόηση και το δέχεται. Η Ζουλιντέ μιλάει στον Εμιρχάν για την πρόταση του Σαφάκ και εκείνος ενθουσιάζεται. Η Χουμεϊρά κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον καλεσμένο τους αλλά η Κιγιμέτ συνεχώς επεμβαίνει, γεγονός που την ενοχλεί πολύ. Η Ασλί προσφέρει τη βοήθειά της ώστε η Ελίφ να ξεκινήσει σχολείο. Η Ράνα ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ και της ζητάει να ετοιμάσει έναν νέο φάκελο σχετικά με μια εργασία, που της είχε αναθέσει…

Στο επόμενο επεισόδιο η Μπιρτσέ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά εξαιτίας της Ράνα. Ο Ακίν προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η Ζουλιντέ αποφασίζει να συναντήσει τον Σαφάκ για να συζητήσουν κάποια σημαντικά θέματα. Ο Τουφάν μπαίνει στο δρόμο της και την απειλεί πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ αλλά και τον Εμιρχάν, αν παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ τρομοκρατείται από τις απειλές και την παράλογη συμπεριφορά του.

Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά της επειδή η κυρία του σπιτιού της συμπεριφέρεται υποτιμητικά, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Η Μελέκ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή τη συμπεριφορά και παραιτείται.

Στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον Μαχίρ. Εκείνος υποκρίνεται και κανείς δεν καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ είναι η μητέρα του και πως στόχος τους είναι καταστρέψουν την οικογένεια Χακτανίρ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments