Τεχνολογία

WhatsApp: Τέλος από σήμερα για εκατομμύρια χρήστες

WhatsApp: Τέλος από σήμερα για εκατομμύρια χρήστες
WhatsApp: Η πλατφόρμα θα καταργήσει την υποστήριξη της, σε περίπου 43 μοντέλα τηλεφώνων από την 1η Νοεμβρίου.

Tο WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί στα παλιά smartphones σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun. H εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε παλιά μοντέλα κινητών στους επόμενους δύο μήνες με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην λαμβάνουν πια κλήσεις και μηνύματα μέσω της εφαρμογής,

Η πλατφόρμα θα καταργήσει την υποστήριξη της, σε περίπου 43 μοντέλα τηλεφώνων από την 1η Νοεμβρίου και έτσι κινητά με Android 4.0.4 ή παλαιότερη έκδοση καθώς και iPhone με iOS 9 ή παλαιότερη εγκατάσταση να μην υποστηρίζουν την εφαρμογή.

WhatsApp: Ποιες συσκευές θα σταματήσουν να έχουν υποστήριξη

Τα τηλέφωνα αυτά είναι:

  • Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
  • LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
  • Sony Xperia
  • Huawei Ascend Mate and Ascend D2
  • Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus
WhatsApp

Η απόφαση αυτή έρχεται καθώς το WhatsApp πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά φέτος τόσο στις κλήσεις όσο και στα μηνύματα και η πλατφόρμα φέρεται να ισχυρίζεται πως με τη σταδιακή κατάργηση της σε παλαιότερη θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.

WhatsApp: Πως να μεταφέρετε WhatsApp συνομιλίες από iOS σε Android

  1. Θα χρειαστείτε Lighting to USB Type-C καλώδιο για να συνδέσετε το iPhone στη συσκευή σας Android.
  2. Μετά τη σύνδεση, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα QR code στην Android συσκευή.
  3. Σαρώστε το code στο iPhone σας. Ανοίξτε το QR code scanner μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Chats > Μετακίνηση chats στο Android.
  4. Μόλις τελειώσετε, οι συνομιλίες, οι εικόνες και άλλα μέσα σας θα αρχίσουν να μετακινούνται στην Android συσκευή σας. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
WhatsApp

Μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για τη μεταφορά των δεδομένων, ανάλογα με το μέγεθος των μέσων και των συνομιλιών. Μπορείτε να ελέγχετε τη διαδικασία, παρατηρώντας τη γραμμή προόδου.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε συσκευές Samsung Galaxy, Pixels και τηλέφωνα που κυκλοφορούν από την αρχή με Android 12. Μετά τη μεταφορά όλων των δεδομένων, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί στο παλαιότερο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα και σε Android και iOS.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments