Ελλάδα

Βόλος: Διασπορά σε ασθενείς της παθολογικής μη covid κλινικής

Βόλος: Διασπορά σε ασθενείς της παθολογικής μη covid κλινικής
Βόλος: Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο, καθώς εντοπίστηκε διαπορά κορωνοϊού στην Α΄Παθολογική Κλινική μη covid, ύστερα από έλεγχο με rapid tests που έγινε σε ασθενείς και προέκυψαν τέσσερις θετικοί.

Έκρηξη κρουσμάτων στην Α΄Παθολογική Κλινική μη covid στον Βόλο. Οι ίδιοι υποβλήθηκαν και σε μοριακό έλεγχο για να βεβαιωθεί το αποτέλεσμα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν έχουν απαγορευτεί τα επισκεπτήρια, παρά το γεγονός ότι μέσα στις κλινικές του νοσοκομείου Βόλου, είχε εντοπιστεί ξανά μολύνσεις ασθενών.

Οι νέες μολύνσεις που καταγράφηκαν σήμερα (07.11.2021) στο πλαίσιο των μαζικών ελέγχων είναι 37 σε σύνολο 557 πολιτών που ελέγχθηκαν. Η μαζική δειγματοληψία έγινε στο ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου στο Δήμο Βόλο. Αφορούν σε 15 γυναίκες και 22 άντρες με διάμεση ηλικία τα 30 έτη.

Βόλος: Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη του. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Το αποτρόπαιο έγκλημα του 39χρονου που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του, στον Βόλο, έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία της Μαγνησίας, όσο και όλο το πανελλήνιο. Ωστόσο, τα ίχνη του δράστη δεν έχουν εντοπιστεί από τις αρχές, ούτε έχει δώσει κάποια σημεία ζωής.

Βόλος: Η τελευταία κλήση του δράστη

Οι πληροφορίες που είχαν δει χθες το φως της δημοσιότητας πως ο δολοφόνος είχε συλληφθεί και ανακρίνεται δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία και το πιο πρόσφατο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι το τελευταίο τηλεφώνημα του δράστη στη γυναίκα του.

Βόλος: Η ομολογία

Μάλιστα της αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει τη νονά του για τα χρήματα καθώς της ζήτησε και αυτή αρνήθηκε να δώσει. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα ο δράστης δεν έχει δώσει κανένα άλλο σημείο ζωής ενώ οι αρχές έχουν επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. svg%3E

Βόλος: Το ιστορικό της άγριας δολοφονίας

Το πτώμα εντοπίστηκε κατακρεουργημένο στο σπίτι της, στη Νέα Ιωνία Βόλου, με περισσότερες από 25 μαχαιριές στο λαιμό, το σώμα, αλλά και το πρόσωπο. Ο φρικτός τρόπος με τον οποίο βρήκε τον θάνατο η 75χρονη, που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, δείχνει τη μανία του δράστη απέναντι στο θύμα.

Αφού τη σκότωσε τύλιξε το κεφάλι της με μονωτική ταινία και στη συνέχεια το σώμα της με σεντόνια,κουβέρτες και πάπλωμα. Επίσης έβαλε σακούλες στα πόδια της και στη συνέχεια της μετέφερε στην αποθήκη ενός άλλος διαμερίσματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά ανέβηκε και πάλι στο διαμέρισμα και προσπάθησε με σφουγγαρίστρα να καθαρίσει τα αίματα.

Η αδερφή του θύματος έκανε καταγγελία την Παρασκευή στην αστυνομία για την εξαφάνιση της ηλικιωμένης ενώ ο βαφτισιμιός της 76χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, καθώς φέρεται να εμπλεκόταν σε κύκλωμα.

Βόλος: Της ζητούσε συνέχεια λεφτά

Σύμφωνα με καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, άλλωστε, οι οποίες και οδήγησαν στα ίχνη του στυγερού δολοφόνου, ο βαφτισιμιός της γνωρίζοντας ότι η νονά του είχε καταθέσεις, αλλά και ακίνητη περιουσία, την πίεζε συχνά για να αποσπά χρηματικά ποσά.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, αλλά και στοιχεία που συνέλεξαν προσεκτικά από τον χώρο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ειδικοί εγκληματολόγοι, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον υπ’ αριθμό ένα ύποπτο, ο οποίος λίγο νωρίτερα ταυτοποιήθηκε.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος, με εισαγγελική παραγγελία, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, αλλά παραμένει ακόμη άφαντος. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments