Ελλάδα

Μεσσηνία: Βρήκαν στο σπίτι 36χρονου 275 αναβολικά δισκία

Μεσσηνία: Βρήκαν στο σπίτι 36χρονου 275 αναβολικά δισκία
Μεσσηνία: Βρήκαν στο σπίτι του 36χρονου και του 39χρονου 275 αναβολικά δισκία, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα κυνηγητικό όπλο και ένα κλομπ.

Στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα σε θαμώνες γυμναστηρίων είχαν πληροφορίες οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ότι γίνεται διακίνηση αναβολικών ουσιών.

Ύστερα από έρευνες στα σπίτια δύο αλλοδαπών ηλικίας 36 και 39 χρόνων σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας και την Κυπαρισσία βρέθηκαν 275 αναβολικά δισκία. Μεσσηνία

Στο σπίτι του 36χρονου στη Μεσσηνία βρήκαν 275 αναβολικά δισκία και ένα φιαλίδιο με αναβολική ουσία, ενώ κατέσχεσαν ακόμη μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα κυνηγητικό όπλο και ένα κλομπ, ενώ στο σπίτι του 39χρονου βρήκαν άλλα 169 αναβολικά δισκία και 57 φιαλίδια διαφόρων αναβολικών ουσιών.

Ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν στα σπίτια τους

Οι δυο αλλοδαποί πιάστηκαν και διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, περί συμπληρωμάτων διατροφής, περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί αλλοδαπών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Την ίδια στιγμή που ζευγάρι στην Αχαΐα προμήθευε ναρκωτικά σε 23 χρήστες μέσω ενός βαποράκι που είχαν βρει και το εκμεταλλευόντουσαν για να κάνουν τις βρώμικες δουλείες τους

Σε βάρος του ζευγαριού είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και εκκρεμούσε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πατρών. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται ως την απολογία τους. Η εξάρθρωση του κυκλώματος είχε γίνει στις 26 Οκτωβρίου, όταν είχε συλληφθεί ένας Έλληνας που το τελευταίο διάστημα είχε προμηθευτεί τουλάχιστον τρεις φορές ποσότητες ναρκωτικών από το ζευγάρι και πραγματοποίησε τουλάχιστον 55 πωλήσεις στους 23 χρήστες, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν σε δύο τετράδια με σημειώσεις του δράστη.

Μεσσηνία
Κατά την έρευνα που είχαν κάνει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας στην κατοικία του, είχαν βρεθεί ακόμη 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα τμήμα από κουτί αναψυκτικού και ένα πλαστικό παιχνίδι με υπολείμματα κοκαΐνης, ένα πλαστικό κουτί, με άγνωστη λευκή σκόνη για νόθευση ναρκωτικών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια επαναληπτική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής με 14 φυσίγγια, ένα μαχαίρι και 445 ευρώ.
Στην απολογία τους θα πρέπει να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και ίσως να προσθέσουν και άλλα εγκλήματα που ίσως έχουν κάνει σε διακινήσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments