Τεχνολογία

iOS 15.2: Νέα δυνατότητα για τους χρήστες

iOS 15.2: Νέα δυνατότητα για τους χρήστες
iOS 15.2: Η νέα δυνατότητα Hide My Email είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες που έχουν ενημερώσει τα iPhone στην τελευταία έκδοση.
iOS 15.2: Η νέα δυνατότητα Hide My Email είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες που έχουν ενημερώσει τα iPhone στην τελευταία έκδοση.

H Apple πριν από λίγο καιρό έκανε διαθέσιμο στους χρήστες το iOS 15.2, το οποίο περιέρχει διάφορες λειτουργίες. Μέσα σε αυτές είναι και η λειτουργία Hide my Email, για όσους επιθυμούν να αποκρύψουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, με το IOS 15 και την δυνατότητα”Hide My Email” αποκλειστικά για συνδρομητές iCloud+, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές, τυχαίες διευθύνσεις email που προωθούνται στα προσωπικά σας εισερχόμενα, οπότε θέλετε να κρατήσετε την προσωπική σας διεύθυνση email ιδιωτική. Στο iOS 15.2, το οποίο βρίσκεται σε beta έκδοση αυτή την στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Hide My Email” απευθείας από την εφαρμογή Mail.

iPhone 13

Τι ακριβώς είναι

Όταν χρησιμοποιείτε το Hide My Email, όλα τα e-mail που αποστέλλονται στην τυχαία διεύθυνση email που έχει δημιουργηθεί από την Apple, προωθούνται σε εσάς ώστε να μπορείτε να απαντήσετε αν χρειάζεται. Ωστόσο, το άλλο άτομο στο λήμμα δεν βλέπει την πραγματική σας διεύθυνση email.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πιστεύετε ότι μία επιχείρηση είναι πιθανό να μοιραστεί τη διεύθυνση email σας με διαφημιστικές εταιρείες ή άλλα τρίτα μέρη για σκοπούς μάρκετινγκ. Η παροχή μιας ψευδούς διεύθυνσης σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε τη διεύθυνση ανά πάσα στιγμή. Έτσι, τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν θα φτάνουν στα εισερχόμενα σας.

Δείτε πως λειτουργεί με την εφαρμογή Mail στο iOS 15.2

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Mail στο iPhone ή το iPad σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο νέο μήνυμα στην κάτω δεξιά γωνία της κυρίας οθόνης αλληλογραφίας για να συνθέσετε ένα μήνυμα με τον κανονικό τρόπο.
  • Συμπληρώστε το πεδίο Προς, στη συνέχεια πατήστε το πεδίο Κοιν/Κρυφ Από: για να το συμπτίξετε και μετά πατήστε ξανά Από.
  • Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της λίστας με τις διαθέσιμες διευθύνσεις και επιλέξτε Απόκρυψη του e-mail μου.
  • Τώρα συνθέστε το e-mail σας κανονικά και στείλτε το.

Επιπλέον, ως συνδρομητής iCloud+ επί πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυχαίες διευθύνσεις email όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τη διεύθυνση email σας σε έναν ιστότοπο στο Safari. Απλώς επιλέξτε την επιλογή Hide My Email όταν εμφανιστεί στην οθόνη.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε διευθύνσεις που δημιουργούνται από το Hide My Email και να αλλάξετε τη διεύθυνση προώθησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments