Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν ρεύμα στην Αττική σήμερα

Διακοπές ρεύματος: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν ρεύμα στην Αττική σήμερα
Διακοπές ρεύματος: Έχει προγραμματίσει για σήμερα, Κυριακή 14 Νοεμβρίου, ο ΔΕΔΔΗΕ, σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής.

Πιο αναλυτικά, με βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές ρεύματος θα γίνουν σε Περιστέρι, Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Κηφισιά και Αργυρούπολη.

Οι ώρες κατά τις οποίες αναμένεται να πέσει το ρεύμα ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή.  Αναλυτική περιγραφή των σημείων και των ωρών κατά τις οποίες θα γίνουν οι διακοπές υπάρχει στον παρακάτω πίνακα. ΔΕΗ

Διακοπές ρεύματος: Στην ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει:

«Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης». deh

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments