Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση – Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου

Αντετοκούνμπο: Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση – Κουβαλάω την Ελλάδα στους ώμους μου
Αντετοκούνμπο: Όλα όσα τόνισε σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GQ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ναόμι Οσάκα και στο πόσο πολύ μοιάζουν οι ιστορίες της αφετηρίας τους.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του «Greek Freak» στο περιοδικό GQ, που τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς. Σε αυτό, ο 26χρονος πρωταθλητής του NBA αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν που μπορεί να μην τον βρει στο Μιλγουόκι. Αντετοκούνμπο

Σήμερα, ωστόσο, το Athletic δημοσίευσε μία νέα ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναφέρεται στην περίπτωση της Ναόμι Οσάκα και όλων όσων κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Μεταξύ αυτών, ο «Greek Freak» αναφέρεται στην πίεση που καλείται να διαχειριστεί, ενώ την παρομοιάζει με αυτή του ίδιου, όχι μόνο για να αγωνιστεί, αλλά και για να «κουβαλήσει» στους ώμους του την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο GQ:

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου. Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία που πρέπει να κουβαλάει στους ώμους της (σ.σ.: μιλώντας για τον Οσάκα). Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη είπε ότι λατρεύει τις νέες προκλήσεις στα πρωταθλήματα 

«Μία από τις προκλήσεις της καριέρας μου ήταν να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Όμως λατρεύω τις προκλήσεις. Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση; Ίσως η επόμενη πρόκληση να μην είναι εδώ…» είπε με νόημα ο Γιάννης. Αντετοκούνμπο

Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ μαζί με την οικογένειά μου έχουμε επιλέξει να μένουμε σε μια πόλη την οποία αγαπάμε και μας φέρεται με τον καλύτερο τρόπο προς το παρόν. Σε δύο χρόνια αυτό ίσως αλλάξει. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Πάντα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ την πόλη. Αγαπώ την κοινωνία. Θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments