Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί ο σύζυγός της – «Σήμερα θα έκλεινες τα 57»

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί ο σύζυγός της – «Σήμερα θα έκλεινες τα 57»
Φώφη Γεννηματά: Τρεις περίπου εβδομάδες μετά τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, εκφράζει την οδύνη του με στίχους από το «Μονόγραμμα» του Ελύτη.

Με στίχους από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη εκφράζει την οδύνη του για το χαμό της Φώφης Γεννηματά ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης, καθώς σήμερα ήταν τα γενέθλιά της.

Ο κ. Τσούνης, τρεις περίπου εβδομάδες μετά τον ξαφνικό χαμό της Φώφης Γεννηματά, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ένα βίντεο με φωτογραφίες της συζύγου του, γράφοντας μερικούς στίχους από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη

“Θά πενθώ πάντα μ’ ακούς; γιά σένα, μόνος, στόν Παράδεισο Θά γυρίσει αλλού τίς χαρακιές Τής παλάμης, η Μοίρα, σάν κλειδούχος Μια στιγμή θά συγκατατεθεί ο Καιρός Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι Θά παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας Καί θά χτυπήσει τόν κόσμο η αθωότητα Μέ το δριμύ του μαύρου του θανάτου. Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή Έχω ρίξει μες στ’ άπατα μιαν ηχώ Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ Να σε βλέπω μισή να περπατάς στο νερό και μισή να σε κλαίω μες στον παράδεισο.”

Σήμερα θα έκλεινες τα 57.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments