Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ξυλοκόπησε τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test

Μεσολόγγι: Ξυλοκόπησε τη γιατρό που της ζήτησε να κάνει rapid test
Μεσολόγγι: Νεαρή 18 ετών που γνώριζε πολεμικές τέχνες, φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος.

Στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση του φερόμενου ξυλοδαρμού ιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι, από νεαρή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test.

Το περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στο χωριό των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεαρή που γνώριζε πολύ καλά πολεμικές τέχνες, φέρεται να έκανε λαβή στη γιατρό και τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας της κατηγορείται για απειλές και εξύβριση εναντίον της ιατρού. Μεσολόγγι

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η ιατρός στο Μεσολόγγι παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κορωνοϊό, ωστόσο φέρονται να της ζήτησαν με αυθάδη τρόπο να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η ιατρός επέμεινε και τότε ακολούθησε το επεισόδιο. Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλλε μήνυση. Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

Μεσολόγγι
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments