Διεθνή

Ολλανδία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ λόγω απειλής για βόμβα

Ολλανδία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ λόγω απειλής για βόμβα
Ολλανδία: Μετά από απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό διατάχθηκε η εκκένωση του αεροδρομίου του Μάαστριχτ για την διεξαγωγή ερευνών.

Συναγερμός σήμανε στην Ολλανδία μετά από απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ. Μετά την εκκένωση, τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως έληξε ο συναγερμός, καθώς δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός μέσα στο αεροδρόμιο

Όπως αναφέρει μέσω του Twitter η Royal Netherlands Marechaussee, μία από τις δύο εθνικές αστυνομικές δυνάμεις στην Ολλανδία, μαζί με την Εθνική Αστυνομία, “έπειτα από εκτεταμένη έρευνα σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Μάαστριχτ του Άαχεν μετά από απειλή για βόμβα, αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδής αναφορά και η παραπομπή έχει αρθεί”.

Συνεργεία διεξήγαγαν έρευνα

Νωρίτερα, μέσω του ενημερωτικού ιστότοπου limburger.nl, έγινε γνωστό πως δεν πραγματοποιούνταν καμία πτήση και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου είχε εγκαταλείψει τον χώρο. Επίσης, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, ενώ σε περίπτωση που βρισκόταν οτιδήποτε ύποπτο η Υπηρεσία Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD) θα παρενέβαινε.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο www.limburger.nl, δεν πραγματοποιείται καμία πτήση και όλο το προσωπικό του αεροδρομίου έχει φύγει από τον χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments