Αθλητισμός

Super League 1: Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ

Super League 1: Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ
Super League 1: Σε ένα παιχνίδι όπου σημαδεύθηκε από τη διακοπή ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στην Τούμπα με 0-1. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στους κίτρινους στο 41ο λεπτό.

Σε ένα παιχνίδι όπου σημαδεύθηκε από τη διακοπή ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στην Τούμπα με 0-1. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στους κίτρινους στο 41ο λεπτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης ήταν πιο επικίνδυνος στον αγωνιστικό χώρο πήρε δίκαια το προβάδισμα, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποίησε τις στιγμές όταν είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πιέσει τους φιλοξενούμενους. Έτσι η ομάδα του Μάντζιου έφυγε από την Τούμπα με ένα μεγάλο διπλό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 19 πόντους και πλέον βρίσκεται στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο Άρης ανέβηκε στους 14 πόντους και πλησίασε στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Σημειώθηκε διακοπή στο παιχνίδι

Οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με την ομάδα του Άρη να προηγείται από το πρώτο ημίχρονο 1-0, όταν οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι οπαδοί είχαν πετάξει φωτοβολίδες και αντικείμενα, ενώ με το που υπήρξε το «ντου» προς το χορτάρι, αμέσως έγινε διακοπή του αγώνα. Οι διαιτητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες μπήκαν άμεσα στα αποδυτήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments