Nέα της αγοράς

Lego: Κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι

Lego: Κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι
Lego: Τούβλα φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο βελανιδιάς

Ο Όμιλος LEGO μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη του συλλογή από ξύλινα αντικείμενα σπιτιού.

Σχεδιασμένα σε συνεργασία με το δανέζικο ντιζάιν brand Room Copenhagen, η συλλογή περιλαμβάνει κορνίζες, κρεμάστρες τοίχου, βιβλιοθήκες και συρτάρια γραφείου. Κάθε αντικείμενο έχει σχεδιαστεί βάσει των αυθεντικών διαστάσεων τούβλου LEGO και, ως εκ τούτου, τα συρτάρια του γραφείου και οι κορνίζες μπορούν να στοιβάζονται, εάν το επιθυμείτε.

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υλικών παιχνιδιού στον κόσμο, ο Όμιλος LEGO αρχικά σκάλιζε τα παιχνίδια του σε ξύλο μέχρι το 1960, όταν έκανε την πλήρη μετάβαση στο πλαστικό. Εκτός από την κυκλοφορία της ξύλινης μίνι φιγούρας LEGO Originals το 2019, αυτή η νέα συλλογή είναι η πρώτη φορά που η μάρκα εργάζεται με αυτό το φυσικό υλικό εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Για πρώτη φορά: Η Lego κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι

Η συλλογή δημιουργήθηκε ως μέρος της συνεχούς συνεργασίας του Ομίλου LEGO με το Room Copenhagen, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά νέα προϊόντα αποθήκευσης και διακόσμησης σπιτιού LEGO από το 2010. Για πρώτη φορά: Η Lego κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι

«Το Room Copenhagen γνωρίζει καλά τη δημιουργία και την παραγωγή αναβαθμισμένων τούβλων LEGO για την αποθήκευση και την οργάνωση των παιδιών στο σπίτι και αυτή η κυκλοφορία οδηγεί τη συνεργασία μας με τον Όμιλο LEGO στο επόμενο επίπεδο, όσον αφορά την επέκταση η σειρά προϊόντων που απευθύνεται σε ενήλικες. Το δοκιμάσαμε με την κυκλοφορία της ξύλινης μίνι φιγούρας LEGO Originals και η επιτυχία αυτού του προϊόντος μας ενέπνευσε να αναδείξουμε μια ολόκληρη σειρά από το ίδιο υλικό», δηλώνει ο Jacob Eberhard, Διευθύνων Σύμβουλος στο Room Copenhagen.
Για πρώτη φορά: Η Lego κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι
Για πρώτη φορά: Η Lego κυκλοφόρησε σειρά ξύλινων αντικειμένων για το σπίτι

Lego: Λίγα λόγια για την ιστορία του

Ήταν Ιανουάριος του 1958 όταν η εταιρεία Lego με έδρα το Μπίλουντ της Δανίας, εξασφάλισε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μία απλή ιδέα.

H ιδέα σύντομα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στον κόσμο: τη συναρμολόγηση οχημάτων, κτηρίων και άλλων κατασκευών από μικρά, πλαστικά και πολύχρωμα τούβλα που κουμπώνουν μεταξύ τους.

Μαζί με μια σειρά από συνοδευτικά εργαλεία, μικρές φιγούρες και διάφορα άλλα εξαρτήματα, τα Lego γοήτευσαν γενιές παιδιών.

Η εταιρεία είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της το 1949, ωστόσο από το 1958 -όταν εξασφάλισε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα συναρμολογούμενα παιχνίδια- άρχισε να γιγαντώνεται. Σήμερα, τα παιχνίδια Lego έχουν τροφοδοτήσει τη δημιουργία ταινιών, παιχνιδιών, διαγωνισμών και θεματικών πάρκων αναψυχής, με την εταιρεία να διαθέτει δεκάδες καταστήματα σε πολλές γωνιές του πλανήτη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments