Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

 Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια αίσθηση ανακούφισης και πολύ γέλιο στην τρέχουσα σχέση σας.

Αν τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφος σας ήσασταν απασχολημένοι με διάφορα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας, ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε. Δείτε μια αστεία ταινία μαζί, χαλαρώστε και γελάστε με την ψυχή σας. Το αξίζετε!

Ταύρος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως νευρικοί. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να οδηγήσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας στα άκρα.

Την μια στιγμή τσακώνεστε σαν τα κοκόρια και την άλλη ορκίζεστε πίστη και αφοσίωση για μια ζωή.

Σε μια ερωτική κλίμακα από το ένα έως το δέκα, η σημερινή μέρα παίρνει εννέα, καθώς τελικά συνειδητοποιείτε πόσο πολύ αγαπιέστε.

 Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε το θάρρος να δείτε κατάματα κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό και αφορά τον/την σύντροφό σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να το αγνοήσετε άλλο, καθώς επανέρχεται διαρκώς. Αυτό που δεν σας αρέσει είναι που αναγκάζεστε να το αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος

Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη σήμερα. Ίσως ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος να απασχολείται σε ένα επάγγελμα, που η μητέρα σας πάντα σας έλεγε να αποφεύγετε. Ωστόσο, αυτό το άτομο μπορεί να έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και πάθος για την ζωή που ταιριάζει με το δικό σας. Αξίζει να του/της δώσετε μια ευκαιρία.

Λέων

Εάν διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας για να πιάσετε την κουβέντα στο αντικείμενο του πόθου σας στερούνται γοητείας και απαραίτητου αυθορμητισμού, τότε ίσως θα πρέπει να το ξεχάσετε για σήμερα. Θα δείτε ακριβώς πού κάνετε λάθος και αν χρειάζεται να αλλάξετε προσέγγιση. Τελικά θα κάνετε το σωστό – οπότε μην ανησυχείτε!

Παρθένος

Επιτέλους, μια θετική κίνηση. Μετά από μια μακρά περίοδο αδράνειας βλέπετε φως στο πώς θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, για αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν θα δειλιάσετε την τελευταία στιγμή. Λοιπόν, σηκώστε το τηλέφωνο, πείτε γεια και απλώς ξεκινήστε να μιλάτε. Θα είστε τόσο ευχαριστημένοι που το κάνατε.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των μειονεκτημάτων και των αδυναμιών σας. Στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και τον/την σύντροφο σας. Μην φοβάστε αυτό που θα δείτε σήμερα, αλλά μάθετε από αυτό.

Σκορπιός

Κάποιες μικρές συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς σας θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Η πρώτη σας επαφή βέβαια ίσως να μην είναι όσο ευχάριστη και χαλαρή περιμένατε. Παρόλο, όμως, που θα ξεκινήσετε την σχέση σας με μια αμήχανη έως και ενοχλητική συζήτηση, το μέρος που θα σας οδηγήσει θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Το θέμα είναι να μην ξενερώσετε μέχρι τότε.

Τοξότης

Κάντε μια προσπάθεια να γνωρίσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι σήμερα. Είναι τόσο απόμακρος/η που συνήθως είστε έτοιμοι να το βάλετε στα πόδια, αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει την αποφασιστικότητα σας. Θα βρείτε τι τον/την ενδιαφέρει και δεν θα σταματήσετε μέχρι να τον/την σαγηνεύσετε.

 Αιγόκερως

Δεν μπορείτε με τίποτα να καταλάβετε τι σκέφτεται ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα. Μην αποθαρρύνεστε ή σκέφτεστε ότι η σχέση σας ψυχορραγεί. Απλώς χρειάζεστε λίγο χώρο και χρόνο για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Πολύ γρήγορα όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

 Υδροχόος

Σήμερα θα συμβεί κάτι που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό μια κίνηση βαθύτερης δέσμευσης από το άτομο με το οποίο βγαίνετε. Και αυτό ακριβώς θα συμβεί σήμερα. Παρόλο που συνήθως δεν λέει πολλά, σήμερα θα υποσχεθεί αφοσίωση και να είστε βέβαιοι ότι θα βάλει τα δυνατά του/της για να κρατήσει την υπόσχεση του/της.

Ιχθύες

Θα τα βρείτε μπαστούνια στον έρωτα σήμερα. Ο/Η σύντροφος σας είναι αβέβαιος/η για το επόμενο βήμα στην σχέση σας και ό,τι κι αν κάνετε δεν μπορείτε να υπερνικήσετε τα εμπόδια που υπάρχουν. Μην ανησυχείτε τόσο πολύ. Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι είναι κάθε άλλο παρά άτολμος/η.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments