Αθλητισμός

Μαρτίνς: «Δεν κάναμε καλό ματς»

Μαρτίνς: «Δεν κάναμε καλό ματς»
Μαρτίνς: O προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του και από την ήττα κόντρα στον Λεβαδειακό. O Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του στο ματς και έκανε λόγο για ένα μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι  «Ήταν μία ήττα που μας πλήγωσε. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς, ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά. Δεν ήταν καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Πήραμε το μάθημά μας ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Το καλό είναι ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη».

«Θα δούμε. Είναι παίκτης της ομάδας μας»

Για τις ευκαιρίες που έδωσε σε αρκετούς παίκτες: «Περίμενα περισσότερα πράγματα. Κάποιοι παίκτες δεν είχαν ρυθμό όπως οι Σεμέδο κα Κούντε. Το πρόβλημα δεν ήταν στη φυσική κατάσταση, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης. Περιμέναμε αντίδραση και γενικά περίμενα περισσότερα πράγματα».

Για το αν θα αγωνιστεί περισσότερο ο Σεμέδο στο μέλλον: «Θα δούμε. Είναι παίκτης της ομάδας μας».

Δύο γκολ σε δύο λεπτά

Στο 52’ ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, απάντησε στις αλλαγές του Μαρτίνς, με τους Δούμτσιο και Χάμοντ στις θέσεις των Λινάρδου και Βλάχου. Οι δύο αλλαγές των Βοιωτών μάλιστα συνεργάστηκαν στο 61’ και οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουτίνιο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε στο πλάι, ο Χάμοντ πρόλαβε, σέντραρε από αριστερά και ο Δούμτσιος νίκησε τον Κρίστινσον.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, ωστόσο, ήταν άμεση, με τους Ερυθρόλευκους στο 63’ να μειώνουν σε 3-2 με τον Ρόνι Λόπες. Ο Ονιεκούρου έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Ρόνι Λόπες και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

svg%3E
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments