Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης σε Παύλο Πολάκη: “Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ”

Κυριάκος Μητσοτάκης σε Παύλο Πολάκη: “Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ”
"Επεισόδιο" Μητσοτάκη - Πολάκη: "Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ" - Ο πρωθυπουργός ζήτησε την αποπομπή Πολάκη προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε η δευτερολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή αφού όσα είπε φαίνεται πως «πάτησαν» κάποια ευαίσθητη χορδή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος απυεθύνθηκε στον πρωθυπουργό με τρόπο απρεπή.

Ο εκρηκτικός διάλογος

«Υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Ναι. Έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με όσους είναι σε ΜΕΘ; Δεν έχουμε. Αν έχετε εσείς φέρτε τις αποδείξεις.

ΠΟΛΑΚΗΣ: Ασχετε

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Ανεβάστε την μάσκα σας σας παρακαλώ

Πολάκης: Είστε άσχετος

Μητσοτάκης: Σας τιμά κ. Τσίπρα αυτή η εικόνα; Με το χέρι στην καρδιά. Ενός τέως υπουργού Υγείας με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλλει τους πάντες και τα πάντα και ταυτόχρονα να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει. Αυτός είναι και αυτόν ανέχεστε. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και μετά έρχεστε και μιλάτε σε αυτή την κυβέρνηση για την ανάγκη συνεννόησης. Με ποιον; Με τον κ Πολάκη; Όχι δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους που κλείνουν μάτι στους αντιεμβολιαστές καθημερινά. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη και ξαναελάτε να μιλήσουμε για συνεννόηση.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments