Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ 97-77: Νέα ήττα για τους πράσινους

ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ 97-77: Νέα ήττα για τους πράσινους
ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ 97-77: Νέα μεγάλη ήττα για τους πράσινους όπου έχει χάσει ήδη σε οχτώ αγώνες στην Euroleague.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Μόσχα απέβη μοιραίο, καθώς η ομάδα μέτρησε ακόμα μία ήττα, ενώ το ρεκόρ του έπεσε στο 3-10, με την «ομάδα του στρατού» να ανεβαίνει στο 8-5.

Πιο συγκεκριμένα, η κατεύθυνση που θα πάρει ο αγώνας φάνηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όταν και οι γηπεδούχοι σημείωσαν 31 πόντους (6/11 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 1/1 βολή), επίδοση που είναι η χειρότερη για την άμυνα του Παναθηναϊκού φέτος για ένα δεκάλεπτο. Έκτοτε τίποτα δεν άλλαξε στη ροή της αναμέτρησης, με την ΤΣΣΚΑ να μην δυσκολεύεται να διατηρήσει τα ηνία στο σκορ, φτάνοντας εν τέλει σε μια άνετη νίκη.

EUROLEAGUE 2021-2022 / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΟ

Τον εξέθεσε στην άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έκανε ενθαρρυντικό ξεκίνημα στην άμυνα, με τον Παπαγιάννη να επικρατεί στο match-up με τον Μιλουτίνοφ, αλλά αυτό δεν συνεχίστηκε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Η ΤΣΣΚΑ ήταν εύστοχη πίσω από τα 6,75 και με σερί 8-0 πήρε το προβάδισμα με 11-6 στο 5΄.

Η διαφορά έφτασε στους εννιά 3:30΄ πριν το τέλος της πρώτης περιόδου (20-11), με τους Ρώσους να έχουν 5/5 τρίποντα και να τελειώνει το δεκάλεπτο με 6/7, έχοντας το προβάδισμα με 31-22. Το χειρότερο αμυντικό δεκάλεπτο του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν σημαδεύτηκε από την αδυναμία του να περιορίσει τη ΤΣΣΚΑ και στον τομέα των ριμπάουντ (10-3), με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, όπου η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφια νούμερα.

Ο Κλάιμπερν με έξι σερί πόντους την πήγε στους 17 (47-30, 17΄), ο Παναθηναϊκός μείωσε πρόσκαιρα στους δώδεκα, άλλα με τρίποντο του Ούκχοφ γράφτηκε το 53-38 που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε το ημίχρονο με 9/14 τρίποντα, την στιγμή που οι πράσινοι σούταραν μόλις 2/13.

Δεν άφησε περιθώρια

Η ΤΣΣΚΑ φρόντισε να βάλει νωρίς στο δεύτερο παιχνίδι σε… ύπνο, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Σεμέν Αντόνοφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απόφαση του Παναθηναϊκού να τον αφήνει να σουτάρει και τους «τιμώρησε».

Η διαφορά «εκτοξεύτηκε» στους 24 πόντους (62-38), με το τριφύλλι να πετυχαίνει το πρώτο του καλάθι μετά από τέσσερα λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο με τρίποντο του Έβανς. Τα πράγματα έδειχναν να μην έχουν γυρισμό, με την «ομάδα του στρατού» να κλείνει την τρίτη περίοδο με 75-54, κάτι που μετέτρεψε το τελευταίο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία, με το τελικό 97-77 να έρχεται χωρίς κόπο για τους Μοσχοβίτες.

EUROLEAGUE 2021-2022 / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΟ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments