Lifestyle

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική εξομολόγηση – Δεν ήθελα να πω το «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»

Πέγκυ Ζήνα: Η συγκινητική εξομολόγηση – Δεν ήθελα να πω το «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»
Πέγκυ Ζήνα: Καλεσμένη του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα η οποία, αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα.

Καλεσμένη του κ. Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα η οποία, αναφέρθηκε σε πάρα πολλά θέματα. Αποκάλυψε όμως ποιο τραγούδι δεν ήθελε να πει. Έκλαιγε στο στούντιο γιατί δεν ήθελε να τραγουδήσει το «αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι»!

«Ο πρώτος μου δίσκος δεν ήταν επιλογή μου, απλά ήμουν 19 ετών και η εταιρεία που βρισκόμουν ανάλογα με την εμφάνιση μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, το “Αν πας με Άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”. Την πιο καλή κριτική την έκανε η αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο. Ήταν το πιο σωστό που διάβασα, γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν μπορούσα να πω σε ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια τη δισκογραφία ότι δεν έχετε σωστή άποψη για μένα, ούτε είχα κάποιους συνθέτες να με επιλέξουν όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης ή ο Αντώνης Βαρδής.

Δεν είχα κάποια τέτοια πλάτη. Με αυτό το τραγούδι θα κάνεις επιτυχία μου έλεγαν. Έκλαιγα στο στούντιο ήθελα να πω όλα τα υπόλοιπα, όχι αυτό. Ίσως επικοινωνιακά να είχαν δίκιο, τότε ήταν της μόδας τα σκλόγκαν. Εμένα όμως με ταλαιπώρησε πολύ, για πολλά χρόνια κανένας δεν μου έδινε τραγούδια, ακόμα και φίλοι μου. Με στάμπαρε πολύ. Την ουσιαστική μου επιτυχία την είχα το 2003 με το “έχει σύννεφα απόψε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments