Ελλάδα

Γυναικοκτονία Λακωνία: Την έπνιξε με τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο

Γυναικοκτονία Λακωνία: Την έπνιξε με τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο
Γυναικοκτονία Λακωνία: Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος έχουν σοκάρει την κοινωνία, ενώ από ότι φαίνεται στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά του ζευγαριού.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Λακωνία, η υπόθεση της δολοφονίας μίας γυναίκας από τον 40 χρονο σύζυγο της. Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο 40χρονος την στραγγάλισε μετά από καβγά, ενώ μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φαίνεται να μην έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, ενώ η γυναίκα του δεν είχε κάνει κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα δε μαρτυρίες το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους καβγάδισαν έντονα.

Τι λένε οι μάρτυρες

Πάνω στον καβγά, η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να στραγγαλίσει την 36χρονη και στη συνέχεια να εξαφανιστεί από το σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, τηλεφώνησε στην αστυνομία, αναφέροντας κυνικά πως «Μάλλον έπνιξα τη γυναίκα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι και εκείνον να κάθεται δίπλα της. Στους πρώτους του ισχυρισμούς, ο 40χρονος τόνισε πως τσακώθηκαν γιατί η 36χρονη ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

Η σοκαριστική ομολογία του 40χρονου

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος επιχείρησε να φύγει μετά το άγριο φονικό, αλλά φαίνεται ότι το μετάνιωσε και τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα ομολογώντας το άγριο έγκλημα. «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήγαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τη γυναίκα δίχως τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της. Ο 40χρονος γυναικοκτόνος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Βλαχιώτη με την οικογένειά του, ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments