Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη είναι η κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ υπήρξε σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί πως, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο Γρηγορόπουλου, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική Οδό, στο ύψος του κόμβου Κηφισίας προς Ελευσίνα. Σύγκρουση οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ύψος κόμβου Κηφισίας προς Ελευσίνα, καθυστερήσεις.

Η κίνηση στους υπόλοιπους δρόμους

Με αυξημένη κίνηση έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί τμηματικά και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Καθυστερήσεις σημειώνονται στις λεωφόρους Κατεχάκη και Μεσογείων. Κίνηση καταγράφεται στις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως, Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηλιουπόλεως.

Αυξημένη είναι η κίνηση και σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Στο «κόκκινο» βρίσκονται αυτή την ώρα οι λεωφόροι Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments