Lifestyle

Παππούς του Mad Clip: Ξεσπά για την πρώην κοπέλα του λέγοντας πως τον πρόδωσε ενώ εκείνος την λάτρευε

Παππούς του Mad Clip: Ξεσπά για την πρώην κοπέλα του λέγοντας πως τον πρόδωσε ενώ εκείνος την λάτρευε
Παππούς του Mad Clip: «Η Αρετή έκανε τη δουλειά της, και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια».

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του ο γνωστός τράπερ, ο Παππούς του Mad Clip ξεσπά στο Πρωινό για την πρώην κοπέλα του. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν την πρώην σύντροφο του Mad Clip να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στους θαυμαστές του καλλιτέχνη, αλλά εξόργισε και τον παππού του. Παππούς του Mad Clip

Tι δήλωσε ο Παππούς του Mad Clip για το πάρτυ που έκανε η Αρετή:

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ» δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος στον Θάνο Βάγιο.

«Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια» τόνισε ο Παππούς του Mad Clip.

Παππούς του Mad Clip

Στο φως ήρθε ένα από τα τραγούδια που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο 34χρονος τράπερ που πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα

Το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Mad Clip ακόμα συζητιέται και ακόμα συγκλονίζει. Μάλιστα σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο ηχητικό ντοκουμέντο του Mad Clip που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Ο τράπερ ακούγεται να μιλάει σε έναν φίλο του, σχετικά με το αυτοκίνητο, που τελικά του στέρησε τη ζωή στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο τράπερ. «Στα αγγλικά δυστυχώς αυτή η χώρα δεν είναι έτοιμη για αγγλικό στίχο από Έλληνα κάτοικο, δεν θα το σεβαστεί ο Έλληνας το ξένο ραπ από τον ντόπιο που είναι εδώ πέρα», είχε δηλώσει ο Mad Clip σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Special Report».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments