Αθλητισμός

Champions League: Ισοπαλία Μάντσεστερ – Πικρή ήττα Μπαρτσελόνα

Champions League: Ισοπαλία Μάντσεστερ – Πικρή ήττα Μπαρτσελόνα
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκες για Μπενφίκα, Λιλ και Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη σήμερα η Γιουβέντους νίκησε την Μάλμε και τερμάτισε πρώτη στον Όμιλο της, ενώ η Τσέλσι έφερε ισοπαλία στον αγώνα της κόντρα στην Ζενίτ. 

Πιο συγκεκριμένα, αν και η βραδιά δεν έχει ντέρμπι, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι η θέση των ομάδων στην κατάταξη τους στους ομίλους του Champions League. Τα δύο ματς που τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι εκείνο της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου και ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιάνγκ Μπόις.

Βόλφσμπουργκ – Λιλ 1-3

Έπειτα από τρομερή ενέργεια – κούρσα του Ικονέ, η Λιλ άνοιξε το σκορ, με τον Γάλλο να μοιράζει στον Γιλμάζ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 72΄ο Τζόναθαν Ντέιβιντ έκανε 2-0. Από την άλλη στο 78′ έβαλε ο Γκόμεζ το τρίτο γκολ. Και η Βόλφσμπουργκ έβαλε γκολ στο 89′ ο Ρενάτο Στέφεν.

Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου 2-0

Ο Μάριο μπαίνει στην περιοχή και πριν βγει άουτ, κόβει προς τα πίσω για τον Γιαρέμτσουκ, που κάνει το 1-0 στο 18′.
Μία κόντρα ευνοεί τον Ζιλμπέρτο, που με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά κάνει το 2-0 στο 22′.

Σάλτσμπουργκ – Σεβίλλη 1-0

Ο Αντεγιέμι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Οκαφόρ να κάνει με τη μία το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπουνού στο 50′.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιάνγκ Μπόις 1-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει την πρωτιά. Την ίδια ώρα η Γιανγκ Μπόις εάν επικρατήσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ίδια ώρα χάσει η Αταλάντα τότε εκείνη θα πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Στο 9΄ Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, ο Γκρίνγουντ με ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Γιούνγκ Μπόις ισοφάρισε. Κακή συνεργασία του Φαν Ντε Μπέεκ, ο Ρίντερ έκλεψε την μπάλα και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 0-3

Η Μπαρτσελόνα έψαχνε βαθμούς, η Μπάγερν έφτασε στην άνετη επικράτηση με 3-0 στο Μόναχο για την 6η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Το αποτέλεσμα αυτό, σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα επί της Ντιναμό Κιέβου, ρίχνει τους Καταλανούς στην 3η θέση του ομίλου και τους στέλνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Europa League, ως μετεξέλιξη του Κυπέλλου UEFA.

Στο 34′ ο Λεβαντόβσκι στην περιοχή και αριστερά με αντίπάλο τον Πικέ, σηκώνει για τον Μίλερ που με κεφφαλιά περνάει την μπάλα πάνω από τον Τερ Στέγκεν. Παρά το διώξιμο του Αραούχο, η μπάλα είχε περάσει από τη γραμμή

Μακρινό σουτ του Σανέ, πολύ κακή αντίδραση του Τερ Στέγκεν και 2-0 στο 43′
Ο Ντέιβις προλαβαίνει να γυρίσει πριν η μπάλα βγει άουτ, ο Μουζιάλα από κοντά κάνει το 3-0 στο 62′

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments