Τεχνολογία

Google: Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2021

Google: Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2021
Google: Η τηλεκπαίδευση, ο Δημήτρης Λιγνάδης, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η πλατφόρμα self-testing.gov.gr ήταν τα θέματα που έψαξαν το 2021 οι Έλληνες.

Η δημοφιλέστερη λέξη κλειδί e-class κατέκτησε την κορυφή των αναζητήσεων των Ελλήνων στη λίστα Year in Search της Google για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πανδημίας και κορωνοϊού, ενώ ακολουθούν τα survivor spoiler από το ριάλιτι του Σκαί, το edupass.gov.gr, το self testing.gov.gr και το Euro2020 πουπραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο. Google

Τώρα συγκεκριμένα για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την Καθημερινή, οι Έλληνες το 2021 αναζήτησαν πληροφορίες για λέξεις-κλειδιά όπως τα self-testing.gov.gr, κρούσματα σήμερα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, νέα μέτρα, freedom pass, πρόληψη της covid-19, Astrazeneca, σχολική κάρτα covid-19. Είναι ένα θέμα που έχει κυριεύσει τα τελευταία δύο χρόνια τη ζωή μας.

Η πανδημία μας αφορά όλους καθώς την βιώνουμε ο καθένας διαφορετικά  άλλος πιο εύκολα άλλος πιο δύσκολα, και κάθε μέρα που περνά μας ταλανίζει ένα διαφορετικό ερώτημα, είτε είναι τα εμβόλια, είτε η καραντίνα, είτε νέα μέτρα που μπορούν να ανακοινωθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε το 2022 να είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω το μαύρο σύννεφο του κορωνοϊού και θα συνεχίσουμε ακάθεκτα όλοι τις ζωές μας με στόχους και όνειρα.

Ποια πρόσωπα αναζήτησαν οι Έλληνες το 2021

Στη λίστα με τα δημοφιλέστερα πρόσωπα που αναζητήθηκαν από τη Google είναι μεταξύ άλλων: οι Δημήτρης Λιγνάδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Σάκκαρη, Τάσος Ξιαρχό, Μένιος Φουρθιώτης, Σοφία Μπεκατώρου, Lamanif.

Στην κατηγορία διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες από τη Google για τους Mad Clip, Φώφη Γεννηματά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Καραϊβάζ, Τόλη Βοσκόπουλο, Δήμητρα της Μυτιλήνης, DMX, Τάκη Μουσαφίρη, πρίγκιπα Φίλιππο της Αγγλίας, Γκέλυ Μαυροπούλου. Google

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για τέσσερις βιασμούς

Σε δίκη για τέσσερις βιασμούς παραπέμπεται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, διατάσσοντας  την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Οι δικαστές υιοθέτησαν πρόταση της εισαγγελέως για παραπομπή,  η οποία είχε  απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη.

Παράλληλα οι δικαστές διέταξαν τη συνέχιση της προσωρινής κράτησης του σκηνοθέτη. Yπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας στην πρόταση της είχε χαρακτηρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη «άτομο επικίνδυνο, με πάθη και εμμονές, εμφορούμενο από έντονα αντικοινωνικά αισθήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments