Ελλάδα

Κορωπί: Ληστεία στα ΕΛΤΑ

Κορωπί: Ληστεία στα ΕΛΤΑ
Κορωπί: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στα ΕΛΤΑ.

Ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στα ΕΛΤΑ Κορωπίου. Πληροφορίες που μετέδωσε η Ευλαμπία Ρέβη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, αναφέρουn όταν ένας άντρας με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος με δεματικά καλωδίων.

Ωστόσο, μία γυναίκα υπάλληλος αφού κατάφερε να λυθεί, ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία μετέβη άμεσα στο σημείο.

Το περιστατικό έληξε αίσια, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε μία σύλληψη.

Πόρος: Ένας κυβερνήτης λάντζας που εκτελούσε δρομολόγιο προς το λιμάνι συνελήφθη υπό την επήρεια μέθης από το Λιμενικό.

Ένας Κυβερνήτης λάντζας συνελήφθη τις βραδινές ώρες από στελέχη του Λιμενικού στον Πόρο, υπό την επήρεια μέθης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού σώματος, ο 60χρονος εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Γαλατά προς λιμένα Πόρου κι έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Κυρώσεις

Από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Νέο Ηράκλειο: Νέα στοιχεία προκύπτουν κατόπιν μίας μαρτυρίας σχετικά με την αδελφή που σκότωσε τον αδελφό της και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένοι είναι οι πολίτες στο Νέο Ηράκλειο, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία. Η 29 χρονη αδελφή σκότωσε τον αδελφό της και κατόπιν αφαίρεσε την ζωή της, ενώ την ίδια ώρα βρέθηκαν στο σπίτι δύο ιδιόχειρα σημειώματα που μοιάζουν με υπεύθυνες δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονας ανέφερε ότι «γνωρίζαμε ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση από τότε που έχασαν τη μητέρα τους. Αντιμετώπιζαν προβλήματα με την ανεργία. Δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση αλλά δεν περίμενα πως θα συνέβαινε αυτό που έγινε».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες τα δύο αδέρφια, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν εργάζονταν ήταν αρκετά κλειστά άτομα και προφανώς έφθασαν σε αδιέξοδο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες , τα δύο ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια δίνουν νέα διάσταση στην τραγωδία. Μέσα σε λίγες γραμμές εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφασή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments