Ελλάδα

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσγειώσεις αεροπλάνων μέσα σε πανίσχυρους ανέμους, βίντεο που σοκάρει

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Προσγειώσεις αεροπλάνων μέσα σε πανίσχυρους ανέμους, βίντεο που σοκάρει
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Σοκάρει το συγκλονιστικό  βίντεο που ήρθε το φως τη δημοσιότητας και το οποίο δείχνει προσγειώσεις αεροπλάνων.

Σοκάρει το συγκλονιστικό  βίντεο που ήρθε το φως τη δημοσιότητας και το οποίο δείχνει προσγειώσεις αεροπλάνων στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου που ο καιρός ήταν άκρως επικίνδυνος. 

Εκείνη τη μέρα και στην Αττική υπήρχαν πολύ δυνατοί άνεμοι και μποφόρ, κάτι που έκανε πολύ δύσκολη και επικίνδυνη την προσγείωση των αεροπλάνων στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι πιλότοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες

Οι πιλότοι κλήθηκαν να δείξουν τις δυνατότητες τους, κάτι που φαίνεται και στο βίντεο, με αεροπλάνα να προσγειώνονται στραβά προκειμένου να το κάνουν με ασφάλεια.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές είχε προβλέψει για το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου η ΕΜΥ. Αρχικά βροχές είχαν σημειωθεί στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Στην υπόλοιπη χώρα είχαν προβλεφθεί νεφώσεις με τοπικές βροχές και  το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στις Κυκλάδες. Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά, οι οποίες στα βορειοδυτικά ήταν ιδιαίτερα πυκνές. Οι άνεμοι ήταν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και τοπικά στα πελάγη έως 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία ήταν και παραμένει αρκετά χαμηλή. Με το θερμόμετρο ώρα με την ώρα κατεβαίνει και άλλο.

Το βίντεο που σοκάρει:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments