Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Ενισχύονται σήμερα τα δρομολόγια, λόγω εορταστικού ωραρίου καταστημάτων

ΟΑΣΑ: Ενισχύονται σήμερα τα δρομολόγια, λόγω εορταστικού ωραρίου καταστημάτων
ΟΑΣΑ: Κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ.

Στην ενίσχυση δρομολογίων σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο προχωρά ο όμιλος ΟΑΣΑ με κύριο μέλημά τους την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αποδεικνύοντας «την έμπρακτη στήριξή του, όχι μόνο στους επιβάτες, αλλά και στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας». ΟΑΣΑ

Έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ

Συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ο ΟΑΣΑ θα προχωρήσει σε έκτακτη ενίσχυση 33 λεωφορειακών γραμμών και 6 γραμμών τρόλεϊ. Αντίστοιχα τα δρομολόγια του μετρό, θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση με έκτακτους συρμούς, ενώ η συχνότητα στις ώρες αιχμής στις γραμμές 2 & 3 θα παραταθεί έως τις 19:00.

Τι άλλαξε στις γραμμές του τραμ

Η μετεπιβίβαση μεταξύ των δύο γραμμών θα γίνεται στη στάση «Πικροδάφνη». Σταθμός ανταπόκρισης και των 2 γραμμών θα είναι η στάση «Πικροδάφνη», που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, μεταξύ των στάσεων «Εδέμ» και «Μαρίνα Αλίμου».

ΟΑΣΑ

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά, αρχικά περιλαμβάνει 11 νέες στάσεις: Γήπεδο Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Λαμπράκη, Ευαγγελίστρια, Πλατεία Δεληγιάννη, Δημαρχείο, Αγία Τριάδα, Πλατεία Ιπποδαμείας, 34ου Συντ. Πεζικού, Ανδρούτσου, Ομηρίδου Σκυλίτση, ενώ σύντομα αναμένεται να παραδοθεί και η 12η στάση, με την επωνυμία «Ακτή Ποσειδώνος», που θα αποτελέσει τον νέο τερματικό σταθμό της γραμμής 7.

Με τη λειτουργία των δύο νέων γραμμών, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, διαμορφώνονται σταθερές χρονοαποστάσεις σε ολόκληρο το δίκτυο. Ειδικότερα, η συχνότητα των δρομολογίων ορίζεται από τις 07:00 έως τις 19:00 στα 9 λεπτά τις καθημερινές και στα 12 λεπτά το Σαββατοκύριακο.

Η διάρκεια διαδρομής διαμορφώνεται στα 33 λεπτά για τη διαδρομή «Σύνταγμα – Πικροδάφνη», στα 35 λεπτά για το «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», στα 57 λεπτά για το «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα» και στα 51 λεπτά για το «Αγία Τριάδα – Ασκληπιείο Βούλας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments