Video

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς «έκαψε» από λάθος την μεγάλη έκπληξη του τελικού

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς «έκαψε» από λάθος την μεγάλη έκπληξη του τελικού
The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως έχασε τα λόγια του και  άθελα του πρόδωσε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

Ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό, το The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ήρθε με ένα λαμπερό σόου το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου  στον ΣΚΑΪ. Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, όμως, ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως έχασε τα λόγια του και  άθελα του πρόδωσε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν. The Voice

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής έδωσε τον πρώτο λόγο στον coach του λαμπερού τάλεντ σόου, εκείνος τόνισε χαρακτηριστικά πως «θα είναι μια εκπληκτική βραδιά απόψε! Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα παιδιά μας που τα έχουμε προετοιμάσει και τα έχουμε δώσει όλα και οι τέσσερις.

Ποιοι θα τραγουδήσουν μαζί ντουέτο

Έχουμε πραγματικά εργαστεί με τα παιδιά, έχω παρακολουθήσει και πρόβες των υπόλοιπων coaches και θα έχουμε πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις στην σκηνή. Εκτός από αυτό, όμως, απόψε θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί».

«Όχι» έσπευσε να διορθώσει η Έλενα Παπαρίζου συμπληρώνοντας πως «αύριο είμαστε εμείς».

«Μου έφαγες την έκπληξη του τελικού! Ήταν να την πω στο τέλος του επεισοδίου αλλά τώρα ας το πάρει το ποτάμι, αύριο θα έχουμε πολλές εκπλήξεις» κατέληξε με αμηχανία ο Γιώργος Λιανός στον ημιτελικό του The Voice.

Ο μεγάλος τελικός

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με την μέγιστη βοήθεια και στήριξη  βεβαίως των coaches τους, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και να φτάσουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο νικητή του The Voice. The Voice

Ποιοι, όμως, κατόρθωσαν να φτάσουν στη μεγάλη βραδιά

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στον μεγάλο τελικό του The Voice θα βρεθούν οι Ανδρέας Μηλιώτης, Ελένη Ολυμπίου, Δημήτρης Κανάκης και Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments