Ειδήσεις

Μαραντόνα: Δημοπρασία για κλάματα – Μόλις 23.000 ευρώ για αντικείμενα του αξίας 1,26 εκατομμυρίων

Μαραντόνα: Δημοπρασία για κλάματα – Μόλις 23.000 ευρώ για αντικείμενα του αξίας 1,26 εκατομμυρίων
Μαραντόνα: Δημοπρασία για κλάματα - Μόλις 23.000 ευρώ για αντικείμενα του αξίας 1,26 εκατομμυρίων

Σε παταγώδη αποτυχία εξελίχθηκε η δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σχεδόν 90 αντικείμενα προσφέρθηκαν σε διεθνείς διαδικτυακές δημοπρασίες, από ένα ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες. Η συνολική τους αξία εκτιμάται στα 1,26 εκατ. ευρώ, αλλά από τις δημοπρατήσεις συγκεντρώθηκαν μόλις 23.000 ευρώ.

Στο σφυρί

Προς πώληση βγήκαν αντικείμενα όπως γραβάτες, καπέλα, αθλητικά παπούτσια, ένα σπίτι, δύο αυτοκίνητα BMW, ένας υγραντήρας πούρων και τηλεοράσεις, με τιμές που κυμάνθηκαν από 44 έως 800.000 ευρώ.

Χωρίς αγοραστή έμειναν μεταξύ άλλων το σπίτι 700 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα, που αγόρασε ο Μαραντόνα την δεκαετία του 1980 για τους γονείς του σε περιοχή του Μπουένος Άιρες, όπου και έζησαν για περισσότερα από 30 χρόνια. Την ίδια… τύχη, είχε κι ένα διαμέρισμα στην παραθαλάσσια πόλη Mar del Plata.

Το ακριβότερο αντικείμενο που δημοπρατήθηκε και βρήκε νέο κάτοχο, είναι ένας πίνακας ενός Αργεντινού καλλιτέχνη που απεικονίζει τον Μαραντόνα, ως μισό παίκτη και μισό άγγελο, φορώντας τη σημαία της Αργεντινής, με τον τίτλο «Between Fiorito and the sky». Η μετάφραση, είναι ανάμεσα στην Villa Fiorito, τη φτωχογειτονιά όπου μεγάλωσε ο Μαραντόνα και τον ουρανό, ενώ ο πλειοδότης, δαπάνησε 1.910 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ανάμεσα στα μικρότερα αντικείμενα βρήκαν αγοραστές ένας πίνακας της Μέριλιν Μονρό που αγόρασε ένας Αργεντινός για περίπου 1.300 ευρώ, μια φανέλα της Νάπολι με τον αριθμό 10 στην πλάτη επίσης αγορασμένη για επίσης 1.300 ευρώ περίπου κι ένα κουτί κουβανέζικα πούρα, αγορασμένο για 440 ευρώ. Το δικαστήριο θα πρέπει τώρα να αποφασίσει τι θα κάνει με τα απούλητα περιουσιακά στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments