Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Θεσσαλονίκη: Το πτώμα ενός 49χρονου εντοπίστηκε σήμερα σε διαμέρισμα μετά από φωτιά μικρής έκτασης πιθανόν ο θάνατος του οφείλεται από ασφυξία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η πυροσβεστική δέχτηκε ένα τηλεφώνημα το μεσημέρι προκειμένου να ελέγξει οσμή καμένου σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη στην οδό Μαρτίου 102 και αν μην τι άλλο να την σβήσει.

Στον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν άνδρες της πυροσβεστικής δε βρέθηκε ενεργή εστία φωτιάς ή πυρκαγιά, ωστόσο εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα που διέμενε στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου. Θεσσαλονίκη

Πολύ πιθανόν να κάηκε ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατος να προήλθε από ασφυξία. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι μύριζαν από χθες το βράδυ ήδη καπνό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να καταλάβουν από πού προερχόταν.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου βρέθηκε ο νεκρός άνδρας  εντοπίστηκε ένα ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα από το οποίο δεν αποκλείεται να προήλθε και η μικρής έκτασης φωτιά.

Θεσσαλονίκη: «Ο άντρας ήτανε μόνος του στο σπίτι»

«Έφυγε η οικογένεια με τα παιδιά και ήτανε μόνος του, ήταν πολύ οξύθυμος»  ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο άτυχος 49χρονος άνδρας. «Μύριζε κάτι καμένο, σα να ήταν από φωτάκια του δένδρου, από πλαστικό, από λάστιχο ή κάτι τέτοιο», κατέληξε η ηλικιωμένη κυρία.

Νέο Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε στις 6 το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, ενώ οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό άνδρα με κινητικά προβλήματα. Πρόσφατα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε σπίτι στην Φιλοθέη, όπου η πυροσβεστική έσπευσε για την κατάσβεση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά μαίνεται σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Κηφισίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 06:00 π.μ. Οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν σε διπλανά διαμερίσματα, ωστόσο χρειάστηκε να απομακρυνθούν με τη βοήθεια των πυροσβεστών οι ένοικοι της πολυκατοικίας.  Στήθηκε επιχείρηση για την απομάκρυνση στων ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά δυστυχώς, κατέστη κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε νεκρό ένα άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments