Ελλάδα

Πάτρα: Οκτώ ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό

Πάτρα: Οκτώ ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό
Πάτρα: Οκτώ ηλικιωμένοι έφυγαν από την ζωή σε γηροκομείο στην πόλη λόγω κορωνοϊού, ενώ οι δύο εξ αυτών ήταν ανεμβολίαστοι.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως σε ένα γηροκομείο στην Πάτρα οκτώ ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους. Η αιτία που άφησαν την τελευταία τους πνοή ήταν ο κορωνοϊός. Ακόμη υπήρξαν άλλοι δύο θάνατοι που δεν σχετίζονται με την πανδημία.

Οι 10 θάνατοι καταγράφηκαν σε γνωστό γηροκομείο στην Πάτρα, όπως έκανε γνωστό σήμερα (21/12/2021) ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος. Από τους 10 θανάτους, οι οκτώ οφείλονται σε επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός, ενώ άλλοι δυο ηλικιωμένοι κόλλησαν κορονοϊό, αλλά η αιτία του θανάτου τους σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη ήταν άλλο νόσημα.

Αποκάλυψε δε ότι από τους 10 ηλικιωμένους που πέθαναν, οι επτά ήταν ανεμβολίαστοι.

Δείτε τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης

Σε ερώτηση για το αν έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι ο κ. Μπονάνος απάντησε: «Απο τους ελέγχους που έχουν γίνει σε αυτούς που έχουν δηλωθεί στο ΕΡΓΑΝΗ, ήταν εμβολιασμένοι» και πρόσθεσε πως οι έλεγχοι συνεχίζονται για τη συγκεκριμένη Μονάδα.

Από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν εμφανιστεί 29 κρούσματα στο γηροκομείο, εργαζόμενοι και τρόφιμοι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ηλικιωμένοι που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments