Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Σάκης Τανιμανίδης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής
Σάκης Τανιμανίδης: Με μία ανάρτηση του ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, με πολλούς να αναρωτιούνται τον λόγο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ο γνωστός παρουσιαστής ανησύχησε τους followers του με ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φαίνεται να βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής και influencer ανακοίνωσε με ένα story στο Instagram, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργός, ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Σε αυτό, βλέπουμε τον ίδιο να φορά μάσκα και να περιμένει υπομονετικά ενώ δίπλα του υπάρχουν ιατρικά μηχανήματα και φάρμακα.

Η ανάρτηση

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… 09:ο5», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί.

«Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου»

«Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύθηκα τη γυναίκα μου τη Χριστίνα, μία ερωτεύθηκα τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα σαν μάνα των παιδιών μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Άλλαξε προς το καλύτερο η σχέση μου με την Χριστίνα, αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός, Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της ειδικά αν είναι αφοσιωμένη μάνα. Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά, η αγάπη αλλά και διαρκώς που ψάχνει συνέχεια τα παιδιά, είμαι εντυπωσιασμένος».

Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι, από τη στιγμή που πλέον είναι μια τετραμελής οικογένεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments