Διεθνή

Χριστούγεννα 2021: Ένα δέντρο υψηλής ραπτικής στο Άμστερνταμ

Χριστούγεννα 2021: Ένα δέντρο υψηλής ραπτικής στο Άμστερνταμ
Χριστούγεννα 2021: Ο Δανός δημιουργός Κλάες Ίβερσεν έφτιαξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ραπτικής για το ξενοδοχείο Pulitzer Amsterdam.

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον εδώ και ένα από τα πιο ωραία δέντρα βρίσκονται στο Άμστερνταμ. Το δέντρο αυτό είναι υψηλής ραπτικής και το έχει σχεδιάσει ο Κλάες Ίβερσεν για το ξενοδοχείο Pulitzer Amsterdam στην αντίστοιχη πόλη.

Ο Δανός σχεδιαστής μόδας Κλάες Ίβερσεν, τα ρούχα του οποίου έχουν φορεθεί από καλλιτέχνες και μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ραπτικής για το ξενοδοχείο Pulitzer Amsterdam στην ολλανδική πόλη.

Δέκα μέτρα το δέντρο

Το εντυπωσιακό δέντρο, ύψους δέκα μέτρων, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα του Άμστερνταμ και αναδεικνύει τη χρήση μοναδικών υλικών και τη δεξιοτεχνία του Ίωερσεν, ο οποίος υλοποίησε μια τολμηρή εορταστική ιδέα εμπνευσμένη από ένα από τα φορέματα υψηλής ραπτικής που δημιούργησε στο παρελθόν.

Το δέντρο που τοποθετήθηκε στον χειμερινό κήπο του ιστορικού ξενοδοχείου, είναι καλυμμένο με φιόγκους από κορδέλες σε έντονα χρώματα και κρίκους.

“Τα χρώματα που επέλεξα τα χρησιμοποιώ σε πολλές από τις συλλογές μου”

«Για μένα ένα δέντρο πρέπει πάντα να έχει κάτι μαγικό, πρέπει να ξυπνά το παιδί μέσα σας. Μοιάζει πολύ με τη ραπτική: Κάτι που μας συγκινεί και μοιάζει σαν όνειρο. Δεν υπάρχουν όρια στον στολισμό ενός δέντρου, όλα επιτρέπονται και όλα είναι πιθανά», είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Κατά τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου δέντρου η μεγαλύτερη πρόκληση, όπως εξήγησε, ήταν η δημιουργία στολιδιών κατάλληλων για εξωτερική χρήση.

«Τα χρώματα που επέλεξα τα χρησιμοποιώ σε πολλές από τις συλλογές μου. Ευτυχώς, η διεύθυνση του Pulitzer Amsterdam ενθουσιάστηκε αμέσως με την επιλογή μου. Ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα επισκεφθούν το ξενοδοχείο για να έρθουν να δουν το δέντρο», κατέληξε ο σχεδιαστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments