Πολιτική

Κικίλιας: Μεγάλη πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς

Κικίλιας: Μεγάλη πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς
Κικίλιας: Για την πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.

Για την πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας.

«Η πληρότητα σε τουριστικές περιοχές είναι αυτές τις μέρες στο 100%, αλλά και στις μη τουριστικές περιοχές πάνω από το 80%, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος υπουργός. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως «Τον περασμένο Οκτώβριο, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις ήταν στο 98,4% του Οκτωβρίου 2019, δηλαδή προ πανδημίας. Οι εισπράξεις για το πρώτο δεκάμηνο του έτους (Ιανουάριο-Οκτώβριο) έφτασαν τα 10,2 δισ. ευρώ, ενώ πηγαίνουμε πολύ καλά και το τελευταίο δίμηνο. Μιλάμε για ανάκαμψη στην πράξη».

Αναφερόμενος στους χειμερινούς προορισμούς, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι «η πληρότητα σε τουριστικές περιοχές είναι αυτές τις μέρες στο 100%, αλλά και στις μη τουριστικές περιοχές πάνω από το 80%. Βλέπω και εσωτερικό τουρισμό στους χειμερινούς προορισμούς μας, που είναι μια στρατηγική στόχευση της Κυβέρνησης», σημείωσε. Κικίλιας

Οι ταξιδιώτες μας εμπιστεύονται

«Οι ταξιδιώτες μάς εμπιστεύονται και επιλέγουν την Ελλάδα ως ασφαλή προορισμό, γιατί πετύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να φροντίσουμε τους συμπολίτες μας, να τηρήσουμε τα υγειονομικά μέτρα και να μείνει η χώρα όρθια», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, απευθύνοντας έκκληση για την τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά για προσοχή αυτές τις ‘Αγιες μέρες. Να τηρούμε τα μέτρα, να φοράμε μάσκες, να εμβολιαστούμε ακόμα περισσότεροι, να φροντίσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να ξεπεράσουμε αυτή την πολύ μεγάλη παγκόσμια κρίση Δημόσιας Υγείας που αντιμετωπίζουμε, ζώντας και κινούμενοι με ασφάλεια».

«Όποτε οι Έλληνες ήμασταν ενωμένοι και όποτε δουλέψαμε, προσπαθήσαμε και μοχθήσαμε μαζί, τα καταφέραμε. Και αυτό θα γίνει και τώρα», κατέληξε ο υπουργός Τουρισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments