Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια για τον εμβολιασμό

ΚΙΝΑΛ: Ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια για τον εμβολιασμό
ΚΙΝΑΛ: Διαδικτυακή καμπάνια ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής με την οποία προσκαλεί τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Το ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια για τον εμβολιασμό. Ο τίτλος της καμπάνιας είναι «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» – «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής», με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Την καμπάνια είχε εξαγγείλει ο προέδρου του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, με δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πριν από λίγες ημέρες.

Τι περιλαμβάνει το σποτ

Η εκστρατεία ενημέρωσης περιλαμβάνει σχετικό βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορονοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος σε όλη την επικράτεια.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής, με αυτήν την προσπάθεια φιλοδοξεί να δημιουργήσει «μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης, που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο».

Ανδρουλάκης: Εκλιπαρώ κάθε πολίτη να κάνει το εμβόλιο

O  πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν τονίζοντας ότι από τους 17 διασωληνωμένους στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μόνο ένας είναι εμβολιασμένος.

Ο κ. Ανδρουλάκης παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για μη στήριξη του ΕΣΥ λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από ακραίες και καταδικαστέες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης» φωτογραφίζοντας παράλληλα τις δηλώσεις Κουρουμπλή περί δολοφόνων. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για νέα εκστρατεία ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ υπέρ του εμβολιασμού προκειμένου όπως είπε «να σπάσουμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση που αφορά το εμβόλιο».

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη έχει ως εξής:

«Από την ενημέρωση που είχαμε εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία, τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά, όπως είναι άλλωστε και τα στοιχεία του ECDC. Εκλιπαρώ κάθε Έλληνα πολίτη ο οποίος δεν έχει μέχρι τώρα αξιοποιήσει το μόνο όπλο που μας έχει χαρίσει η επιστήμη, να κάνει το εμβόλιο.

»Σήμερα στο νοσοκομείο Σωτηρία που έχουμε 17 διασωληνωμένους, ένας μόνο είναι εμβολιασμένος. Σήμερα στην Πορτογαλία έχουμε 15 νεκρούς κάθε μέρα, ενώ στην Ελλάδα σχεδόν 100, διότι εκεί υπάρχει μια πολύ μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη. Άρα είναι πολύ κρίσιμο να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments