Lifestyle

Επική εμφάνιση μετεωρολόγου – Ασυγκράτητα γέλια του παρουσιαστή

Επική εμφάνιση μετεωρολόγου – Ασυγκράτητα γέλια του παρουσιαστή
Η εμφάνισή της αν και αρχικά δεν σχολιάστηκε, στο τέλος προκάλεσε τα γέλια του παρουσιαστή, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην πρόγνωση του καιρού

Η πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα δέχεται «πλήγματα» από τα μέτρα και την επέλαση της νέας μετάλλαξης Όμικρον. Ωστόσο κάποιοι δεν χάνουν το χιούμορ τους, προσπαθώντας να αντισταθούν στα όσα συμβαίνουν…

Μία έκπληξη λοιπόν περίμενε τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, Δημήτρη Κοτταρίδη.

Στη ζωντανή σύνδεση με τη μετεωρολόγο Παναγιώτα Σπηλιωτοπούλου για την πρόγνωση του καιρού την Πρωτοχρονιά, ο παρουσιαστής αιφνιδιάστηκε μεν, αλλά διατήρησε – αρχικά τουλάχιστον – την ψυχραιμία του και προχώρησε στην ερώτησή του…κάνοντας τα «στραβά μάτια» στην αγιοβασιλιάτικη εμφάνιση της μετεωρολόγου!

Η ίδια όμως φαίνεται ότι είχε διάθεση να αυτοτρολαριστεί κι αφού κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο να γίνει κάποιος σχολιασμός το έκανε η ίδια προκαλώντας τα ασυγκράτητα γέλια του παρουσιαστή, βάζοντας τον καιρό της Πρωτοχρονιάς σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε το βίντεο

Λίγα λόγια για τον καιρό την Πρωτοχρονιά

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments