Lifestyle

Josephine: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια

Josephine: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια
Josephine: Παρότι τριπλά εμβολιασμένη η τραγουδίστρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το instagram.

Ο ένας διάσημος μετά τον άλλο ανακοινώνουν ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Μια από αυτές είναι και η Josephine που αν και έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου κόλλησε τον δολοφονικό ιό.

Η ίδια ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε:«Hello! Εγώ παιδιά όπως λέει και το τραγούδι που βγάλαμε με τον Γιώργο Κοκοσαίο έτρεξα αλλά δεν σώθηκα. Ο κορωνοϊός βρήκε και εμένα. Ευτυχώς έχω τριπλά εμβολιαστεί και το περνάω πολύ ήπια προς το παρόν. Γενικά θα έλεγα να προσέχετε με ποιους έρχεστε σε επαφή. Γιαγιάδες, παππούδες γιατί μπορεί να μην το περάσουν και τόσο ήπια και να είναι πιο σοβαρό το θέμα…».

Το βίντεο που δημοσίευσε:

Λίγα Λόγια για την τραγουδίστρια

H Τζέσικα Ζόζεφιν Βέντελ (Αγγλικά: Jessica Josephine Wendel, 22 Αυγούστου 1990, Αθήνα), γνωστή ως Josephine, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι “Dancing Night” το 2014. Έχει λάβει μέρος επίσης στο show Your Face Sounds Familiar. Τον Δεκέμβριο του 2020 αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού Just the 2 Of Us ως ντουέτο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα και Γερμανό πατέρα ελληνικής καταγωγής. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο Facebook όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών.

Josephine

Στις 19 Απριλίου 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο “100%”. Τον Ιούνιο του 2021, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε το “Mata Hari” με την Efendi και το “Τίποτα” με τον Γιώργο Σαμπάνη. Στις 5 Νοεμβρίου 2021, κυκλοφορεί το κομμάτι “Τα Καλύτερα Παιδιά” και στις 30 Δεκεμβρίου, το “Βλέπω Το Θάνατο Σου” (The Black Batchelor OST) μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο. Τη χειμερινή σεζόν 2021-22 θα εμφανίζεται live στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον μαζί με τους Γιώργο Σαμπάνη και Snik.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments