Διεθνή

Ακάρ: «Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν»

Ακάρ: «Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν»
Χθες ο Ακάρ πέταξε πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Μεσόγειο

«Πάντα είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων μας, μέσω των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και της καλής γειτνίασης», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Άκαρ, με αφορμή την τρίωρη πτήση που έκανε πάνω από το Αιγαίο.

Ο ίδιος τόνισε ότι έχει προσκληθεί η ελληνική κυβέρνηση για μία τέταρτη συνάντηση, που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Ο Χουλουσί Ακάρ συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν και πως η χώρα του είναι «ένας έμπιστος, αποτελεσματικός και δυνατός σύμμαχος για τους φίλους της και τους συμμάχους της».

Χθες, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Ακάρ μαζί με ανώτατα στελέχη του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού πέταξε πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Μεσόγειο.

Ενώ βρισκόταν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων τους και ευχήθηκε η επιτυχία αυτή να συνεχιστεί και το 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments