Ελλάδα

Σύρος: «Έβρεξε» λεφτά στον δρόμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σύρος: «Έβρεξε» λεφτά στον δρόμο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Έβρεξε» λεφτά σε κεντρικό δρόμο της Σύρου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δεν πίστευαν στα μάτια τους παραμονή Πρωτοχρονιάς, όσοι βρίσκονταν στη Σύρο, όταν ξαφνικά, άρχισαν να πέφτουν λεφτά κυριολεκτικά στον δρόμο.

Το πρωτοφανές περιστατικό , σύμφωνα με το ertnews.gr συνέβη όταν ο σάκος με τα χρήματα που μετέφερε υπάλληλος εταιρείας άνοιξε και αυτά σκορπίστηκαν στον δρόμο, σε μία απόσταση από το θέατρο Απόλλων μέχρι το Syrou Melathron.

Άμεσα έγινε αντιληπτό από τον κόσμο, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τον άτυχο εργαζόμενο. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, μεταξύ εκείνων που πήγαν να μαζέψουν τα λεφτά για να τα δώσουν στον άνθρωπο που τα μετέφερε, ήταν και κάποιοι που επωφελήθηκαν για να βγάλουν ένα μισθό παραπάνω.

Ένας μάλιστα φόρεσε μία κουκούλα και κατάφερε να μαζέψει πολλά χαρΤονομίσματα και στη συνέχεια να εξαφανιστεί.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ο άτυχος εργαζόμενος κάνει έκκληση στον συγκεκριμένο άντρα, να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που πήρε.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.