Ελλάδα

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκαν 36χρονη μητέρα και το νεογέννητο μωρό της

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκαν 36χρονη μητέρα και το νεογέννητο μωρό της
Η γυναίκα γέννησε πρόωρα καθώς νοσεί από κορωνοϊό

Δύσκολες ώρες για 36 χρονη μητέρα που γέννησε πρόωρα την Κυριακή, καθώς νοσεί από κορωνοϊό, και αμέσως μετά τη γέννα διασωληνώθηκε η ίδια και το νεογέννητο μωρό της.

Όπως αποκάλυψε στο GRtimes ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Δόντσιος, στη χθεσινή εφημερία οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν με καισαρική το βρέφος, μόλις 22 εβδομάδες μετά την έναρξη της κύησης.

Επίσης, ο κ. Δόντσιος επισήμανε ότι νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο οκτώ παιδιά εκ των οποίων τα δύο εισήχθησαν χθες, ευτυχώς προληπτικά και με ήπια συμπτώματα. Πρόσθεσε πως οι 26 από τις 28 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες και ενδέχεται να γεμίσουν σήμερα πριν από το μεσημέρι.

«Θα πρέπει να αυξηθούν τα συνεργεία διαγνωστικών τεστ του ΕΟΔΥ ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία» υπογράμμισε ο κ. Δόντσιος, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζεται το προσωπικό του νοσοκομείου. «Έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε άδειες, και άρχισαν να νοσούν και οι εργαζόμενοι, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να λείψουν από το πόστο τους», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments