Ελλάδα

Πεντάχρονος Γρηγόρης: Έφυγε από τη ζωή ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Πεντάχρονος Γρηγόρης: Έφυγε από τη ζωή ύστερα από τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο
Πεντάχρονος Γρηγόρης: Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή μετά τη δύσκολη μάχη που έδινε ενάντια στον καρκίνο από 18 μηνών.

Την δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο πεντάχρονος Γρηγόρης μετέφερε στο κοινό  η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η δημοφιλής δημοσιογράφος βρέθηκε διά ζώσης με τον μικρό, όταν και της εκδήλωσε την βαθιά επιθυμία του για το δώρο που θα ήθελε ιδανικά να του φέρει ο Άγιος Βασίλης. Πεντάχρονος Γρηγόρης

Τι δήλωσε η μαμά του για τη μάχη που έδινε ο Πεντάχρονος Γρηγόρης

Η μητέρα του άτυχου  παιδιού, βαθιά συγκινημένη, μίλησε για την απώλεια του γιου της τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα μου λείψει πολύ το παιδάκι μου. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ήταν πολύ δυνατός, εδώ και 4 χρόνια πάλευε. Κατάφερε όσο μπορούσε. Απλά τώρα κουράστηκε πολύ, δεν μπορούσε άλλο. Τον είχα αγκαλιά όλη την ώρα, δεν τον άφησα στιγμή. Πόναγε τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ και μου το έλεγε: “Μανούλα πονάω πολύ, δεν αντέχω άλλο”. Πιστεύω πως τώρα το κορμάκι του ξεκουράζεται».

Το δώρο που επιθυμούσε

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη του έστειλε δώρο την κουζίνα που ονειρευόταν να αποκτήσει: «Όταν ήρθε η κουζίνα χάρηκε τόσο πολύ που έβγαλε μια κραυγή χαράς. Την ανοίξαμε μαζί, την φτιάξαμε και παίξαμε», αποκάλυψε  η μητέρα του άτυχου αγοριού στο loutrakiblog.gr.

Πεντάχρονος Γρηγόρης

Η Μαρίνα, η μανούλα του Γρηγόρη είχε εξομολογηθεί πως ο γιος της, ενώ είχε ξεπεράσει τον πρώτο κίνδυνο, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ακόμη μια φορά γιατί παρουσίασε υποτροπή και μετάσταση στη σπονδυλική στήλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments