Πολιτική

Κατσανιώτης: Έκτακτη χρηματοδότηση στους δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας

Κατσανιώτης: Έκτακτη χρηματοδότηση στους δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας
Κατσανιώτης: Έκτακτη χρηματοδότηση στους δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας υπέγραψε το υπουργείο Εσωτερικών όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Έκτακτη χρηματοδότηση στους δήμους Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας υπέγραψε το υπουργείο Εσωτερικών όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Έτσι οι δήμοι Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας θα λάβουν 600.000 για την αντιμετώπιση των συνεπειών των φυσικών καταστροφών του περασμένου Δεκεμβρίου.

Στο μήνυμά του ο κ. Κατσανιώτης γράφει: «Η έκτακτη χρηματοδότηση των πληγέντων Δήμων είναι αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας. Η Κυβέρνηση μας ανέλαβε άμεσα το χρέος της και σήμερα υπογράφηκε η απόφαση για την στήριξη του Δήμου Πατρέων με 250.000 ευρω και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με 350.000 ευρώ. Ο Πρωθυπουργός και οι συνάδελφοι υπουργοί εργαζόμαστε ώστε οι αποζημιώσεις στους πληγέντες συμπολίτες να δοθούν γρήγορα, δίκαια και χωρίς γραφειοκρατική ταλαιπωρία. Παρακολουθούμε το θέμα σε συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς καθώς μένουν ακόμα αρκετά να κάνουμε για τον τόπο μας».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments