Ελλάδα

«Έλληνες Αυτόχθονες»: Έστειλαν πρόστιμο 1,8 τρισεκατομμυρίου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

«Έλληνες Αυτόχθονες»: Έστειλαν πρόστιμο 1,8 τρισεκατομμυρίου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
«Έλληνες Αυτόχθονες»: Έστειλαν πρόστιμο 1,8 τρις στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Μετά τους τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που πλέον θα αντιμετωπίζονται ανάλογα από τη δικαιοσύνη, ανέλαβαν δράση οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς».

Σε μία απίστευτη κίνηση προχώρησε η εν λόγω όμάδα, στέλνοντας πρόστιμο στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και ζητώντας να τους πληρώσει το αστρονομικό ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου 799 δισεκατομμυρίων 616 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως φαίνεται στο χαρτί που του έστειλαν και που δημοσίευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Facebook, οι «Αυτόχθονες» δίνουν και τη δυνατότητα για ρύθμιση οφειλής σε περίπτωση που η Περιφέρεια δεν έχει «πρόχειρα» τα σχεδόν δύο 2 τρις.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», απειλούν τον Γιώργο Χατζημάρκο με πρόστιμα, επιτάξεις και αφαίρεση ιθαγένειας για εσχάτη προδοσία.

Ο Περιφερειάρχης έχει σκοπό να κινηθεί νομικά, αφού όπως λέει αρκετοί αρνητές εμφανίζονται και στις δημόσιες υπηρεσίες απειλώντας του εργαζόμενους επειδή εφαρμόζουν τα μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου χωρίς να χάνει το χιούμορ του, δηλώνει διατεθειμένος να διοργανώσει συναυλίες για να πληρώσει το πρόστιμο του 1 τρις εκατ. έτσι ώστε η Περιφέρεια να μην έχει οφειλή προς τους αυτόχθονες

Και ο παραλογισμός δεν σταματά εδώ, καθώς οι δύο «ομάδες» βρίσκονται σε κόντρα μεταξύ τους. Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», χαρακτηρίζουν εισαγγελικούς πράκτορες τους «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς».

Μάλιστα, η εισαγγελική παρέμβαση και το κλείσιμο διαδικτυακών σελίδων των Αυτοχθόνων Ιθαγενών όπως λένε, είχε σκοπό να φοβίσει τους Θεματοφυλακές για να σταματήσουν τον αγώνα τους κατά των μέτρων της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments