Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του συζύγου της με στίχους του Γκάτσου

Φώφη Γεννηματά: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του συζύγου της με στίχους του Γκάτσου
Φώφη Γεννηματά: Ο Ανδρέας Τσούνης συγκινεί με νέα ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανήμερα των Θεοφανίων.

Ο Ανδρέας Τσούνης ήταν το στήριγμα της Φώφης Γεννηματά όλα αυτά τα χρόνια που μαχόταν με τον καρκίνο. Σε όλη αυτή την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο ήταν πάντα κοντά της. Ο ίδιος ανήμερα των Θεοφανίων επέλεξε τους στίχους του Γκάτσου σε μίας πολύ συγκινητική ανάρτηση για την γιορτή που θα είχε αν ζούσε.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη

Σαν σήμερα, όπως στη φωτογραφία του 2003, γιορτάζαμε τη γιορτή της Φώφης. Με ευχάριστα τραγούδια, παρέα και μουσική. Τώρα τα μόνα λόγια που μου έρχονται στο νου είναι οι στίχοι του Νίκου Γκάτσου:

Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς

Φώφη Γεννηματά: Ποιος είναι ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης που τη στήριξε μέχρι το τέλος

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν από δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για εκείνον. «Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», έλεγε η Φώφη Γεννηματά.

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα, και είναι σήμερα 24 ετών, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Η Φώφη Γεννηματά απέκτησε δύο ακόμα παιδιά με τον Ανδρέα Τσούνη, τον 17χρονο σήμερα Γιώργο και τη 15χρονη Κατερίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments