Ελλάδα

Ανατροπές στον Ant1: Κόβονται δύο επεισόδια Άγριες Μέλισσες την εβδομάδα

Ανατροπές στον Ant1: Κόβονται δύο επεισόδια Άγριες Μέλισσες την εβδομάδα
Δύο επεισόδια λιγότερα την εβδομάδα θα απολαμβάνουν οι λάτρεις της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, για δύο μήνες από την επαναπροβολή τους, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Μεγάλες ανατροπές και αξιοσημείωτες  αλλαγές στο πρόγραμμα του Ant1 σπρώχνουν εκτός δύο επεισόδια την εβδομάδα, τουλάχιστον για τις πρώτες οκτώ εβδομάδες του 2022, φέρνει αλλαγές.

Έτσι η δημοφιλής καθημερινή σειρά Άγριες Μέλισσες, για δύο μήνες, θα προβάλλεται δύο αντί τεσσάρων ημερών την εβδομάδα.

Η ανατροπή των δεδομένων οφείλεται κατά κύριο λόγο σε μία νέα παραγωγή μυθοπλασίας, σύμφωνα με το κανάλι του Αμαρουσίου. Έτσι οι λάτρεις της αγαπημένης και εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, θα απολαμβάνουν δύο, αντί τεσσάρων επεισοδίων την εβδομάδα.

Αυτό θα ισχύσει για οκτώ εβδομάδες από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, που επιστρέφουν στους δέκτες μας. Για δύο μήνες δηλαδή από την επαναπροβολή της δημοφιλούς σειράς, που άλλαξε τα δεδομένα στην τηλεοπτική μυθοπλασία, θέτοντας ψηλά τον πήχη των καθημερινών και όχι μόνο σειρών.

Αγριες Μελισσες: Οι απίθανες αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για το 2022

Γιατί συμβαίνει αυτό

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου πρεμιέρα κάνει στο κανάλι του Αμαρουσίου το ψυχολογικό θρίλερ,  42ο C, μία παραγωγή της Cosmote TV της οποίας τα δικαιώματα πήρε ο ΑΝΤ1.

Για κάποιες εβδομάδες, η εν λόγω σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.15.

Αυτό σημαίνει ότι οι αγαπημένες Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για ένα διάστημα οκτώ εβδομάδων. Ο κορονοϊός "χτύπησε" τις Άγριες Μέλισσες - Ποια ηθοποιός βγήκε θετική

 Η νέα σειρά

Ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, «ανοίγει» τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας.

Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν: Η αδερφή της νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.

Πρόκειται για σύμπτωση ή για προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (τον ενσαρκώνει ο Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, αλλά και με μυστικά και μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments