Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Με ποιον έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής – «Δεν σηκώθηκαν να του ρίξουν μια μούντζα»

Νίκος Μουτσινάς: Με ποιον έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής – «Δεν σηκώθηκαν να του ρίξουν μια μούντζα»
Με ποιον έγινε έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς - «Δεν σηκώθηκαν να του ρίξουν μια μούντζα»

Οι παραληρηματικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τις γυναίκες έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, μετά τον αγιασμό των υδάτων στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων, ο Μητροπολίτης Παύλος, ενοχλημένος πιθανόν από κάποιον θόρυβο μέσα στην εκκλησία, ανέφερε επί λέξει: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» Μετά αναρωτιέστε ‘τι είπε ο δεσπότης;’».

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν και την «έκρηξη» του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος από τον αέρα της εκπομπής τους, απόρησε γιατί οι γυναίκες – πιστές δεν σηκώθηκαν να φύγουν επί τόπου.

«Ένας πάτερ σε μια λειτουργία που είπε στις γυναίκες ‘σταματήστε να μιλάτε’ και λέει στους άλλους ‘πώς τις αντέχετε’. Πάτε καλά; Και κανείς δεν λέει τίποτα; Έχω γίνει περίεργος εγώ;

Μπορεί να έχω γίνει, αλλά θεωρώ  ότι αυτό παραείναι πια. Δεν σηκώθηκαν οι πιστές να ρίξουν μια μούντζα και να φύγουν; Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτά ρε; Συγκεντρωθείτε! Πώς εκνευρίστηκα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι προκλητικές δηλώσεις και του Κωνσταντίνου Τζούμα

Πιθανότατα ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχε προλάβει να ακούσει και τα σχόλια του συναδέλφου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζούμα, ο οποίος για κάποιο λόγο, έδωσε δίκιο στον Μητροπολίτη Κοζάνης.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως»,  είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments