Αθλητισμός

Σοκ: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Σοκ: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Σοκ: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, προκάλεσε η κατάρρευση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ουσμάν Κουλιμπαλί , ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του σε αγώνα στο Κατάρ.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο 42’ στο ματς με την Αλ Ραγιάν, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Ουάκρα, Ουσμάν Κουλιμπαλί, κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο «Τανί μπιν Γιασίμ».

Το ματς διεκόπη και το ιατρικό επιτελείο «έπεσε» πάνω του, ενώ ασθενοφόρο μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναρρώνει σε νοσοκομείο στο Κατάρ.

Η δήλωση της ομάδας

Ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Ουάκρα, Μοχάμεντ αλ Σουλαϊτί, ανέφερε ότι η καρδιά του Κουλιμπαλί σταμάτησε και χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς, ώστε να βρει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς υπήρχε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Κατάρ, η κατάσταση του έμπειρου παίκτη βελτιώνεται.

«Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε», είπε ο Αλ Σουλαϊτί στα ΜΜΕ του Κατάρ, λίγο μετά το περιστατικό που προκάλεσε σοκ και αγωνία για την υγεία του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός

Στο «τριφύλλι» φυσικά και δεν ξέχασαν τον πρώην παίκτη. Στο μήνυμα της ΠΑΕ στα social media αναφέρεται: «Θα κερδίσεις αυτή τη μάχη Ουσμάν! Να γίνεις σύντομα καλά φίλε!».

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχώρησε τον Παναθηναϊκό, μετά από τριετή παραμονή. Οι «πράσινοι» τον είχαν αποκτήσει το 2016 από τον Πλατανιά, όπου είχε εντυπωσιάσει.

Έπειτα από το πενταετές πέρασμά του από την Ελλάδα, ο δεξιός μπακ από το Μάλι άφησε την Ευρώπη, προκειμένου να αγωνιστεί στην Αλ Ουάκρα του Κατάρ.

Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 30χρονος άφησε το ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από 102 συμμετοχές με τις φανέλες των Πλατανιά και Παναθηναϊκού.

Η Αλ Ουάκρα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Κατάρ στην ιστορία της και είναι μια από τις πιο φιλόδοξες ομάδες της χώρας.

Η νέα ομάδα του πρώην «πράσινου» έχει στην κατοχή της ένα από τα ολοκαίνουρια γήπεδα της χώρας, όμως θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 για να αγωνίζεται σε αυτό. Ο λόγος για το «Al Janoub Stadium» των 40.000 θέσεων, το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κύπελλου Συλλόγων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments