Αθλητισμός

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Κοντά στην έξοδο φέρεται να βρίσκεται ο Φράνκο Σολδάνο, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει λύση με την περίπτωση του Σολδάνο, ο οποίος δεν λογίζεται στο πλάνο του Μαρτίνς. Στην αρχή, οι ερυθρόλευκοι τον είχαν στείλει δανεικό στην Μπόκα Τζούνιορ και πρόσφατα στην Φουελαμπράδα, όπου ο 27χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να αποδώσει.

Στην Φουελαμπράδα μετράει 14 συμμετοχές και μόλις 504 αγωνιστικά λεπτά. Στις 15 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε νέος τεχνικός ο Σέρχιο Πελισέρ. Και μετά από λίγο καιρό έκανε γνωστή μια λίστα με πέντε παίκτες που δεν υπολογίζει, ανάμεσα τους και ο Φράνκο Σολδάνο.

Αναζητά ομάδα ο Σολδάνο

Ο Σολδάνο μετά την αντικατάσταση του από το Μοχάμεντ Μπουλτίνι, αναζητά νέα ομάδα.  Οι εκπρόσωποι του έχουν πολύ καλές διασυνδέσεις στην Αργεντινή. Και ήδη λέγεται πως τον θέλει η Χιμνάσια Λα Πλάτα, η Ατλέτικο Τουκουμάν και η Ουνιόν Σάντα Φε. Η τελευταία είναι η ομάδα από την οποία τον αγόρασαν οι «ερυθρόλευκοι» τον Ιανουάριο του 2019.

Ακόμη, ο παίκτης έχει έχει συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι Πειραιώτες αυτή την φορά θέλουν να απαλλαγούν τελείως. Δεν αποκλείεται ακόμα και να γυρίσει στην Ουνιόν Σάντα Φε, αν και δεν είναι η μοναδική που ερίζει για να τον κάνει δικό της. Το σχεδόν σίγουρο είναι πως θα γυρίσει στην Αργεντινή γιατί το θέλει και ο ίδιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments