Αθλητισμός

Ολυμπιακος: Τέλος οι Σολδάνο, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας

Ολυμπιακος: Τέλος οι Σολδάνο, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας
Ολυμπιακός: Αποχώρησαν από τον σύλλογο οι Σολδάνο, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας. Σε ποιες ομάδες πάνε.

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τους Νίκολα Τσούμιτς και Μοχάμεντ Ντρέγκερ που θα συνεχίσουν σε Λουκέρνη (μονοετής δανεισμός) και Νότινγχαμ Φόρεστ (μεταγραφή), την πόρτα της εξόδους από το μεγάλο λιμάνι είδαν και οι Φράνκο Σολδάνο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Γιάννης Μασούρας.

Στην Ισπανία Σολδάνο και Ραντζέλοβιτς

Οι δυο πρώτοι ταξιδεύουν για τον ίδιο προορισμό, τη χώρα της Ισπανίας, αλλά σε διαφορετικές ομάδες, καθώς ο Αργεντινός σέντερ φορ θα αγωνισθεί υπό τη μορφή δανεισμού στηστη Φουενλαμπράδα, η οποία θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη. Επίσης, στη συμφωνία μπήκε υποχρεωτική οψιόν ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ για το 50%, σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Ο Σέρβος εξτρέμ θα αγωνιστεί στη Λεγκανιές ως δανεικός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. ην ομάδα που είχε αποκτήσει και τους Σιόβα, Γκερέρο τα προηγούμενα χρόνια από τους Ερυθρόλευκους. Οψιόν αγοράς υπάρχει και στην περίπτωση του Σέρβου, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό.

Ανακοινώθηκε στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Μασούρας

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Μασούρα, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπήρξαν συζητήσεις για το μέλλον του, καθώς η περίπτωσή του φαίνεται να απασχόλησε κάποιες ομάδες τις τελευταίες ώρες. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του στην ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments