Lifestyle

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Πύρρο Δήμα

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ερωτευμένοι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Πύρρο Δήμα
Αφροδίτη Σκαφίδα: Έβγαλαν τις φόρμες τους, φόρεσαν τα τζιν τους και έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης χεράκι χεράκι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μια νέα εμφάνιση έκαναν ο Πύρρος Δήμας και η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα. Πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι το οποίο έκανε επίσημη τη σχέση του λίγο πριν τελειώσει το 2021. Όπως περνούν προς τα έξω οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί και κάνουν όμορφα σχέδια για το μέλλον. Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πρωταθλήτρια του στίβου

Άλλωστε τους συνδέει η αγάπη τους για τον αθλητισμό αφού η Σκαφίδα είναι πρωταθλήτρια του στίβου με 8 πανελληνία ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και δύο συμμετοχές σε Ολυμπιάδες, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο. Στην βόλτα που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας, ήταν πιασμένοι χεράκι χεράκι  ενώ αποχωρίστηκαν τις φόρμες τους και φόρεσαν τα τζιν τους. Αυτή την περίοδο, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ταξιδέψει μαζί στην Αμερική, όπου ζει ο γιος του Πύρρου Δήμα.

Ο Πύρρος Δήμας (Χειμάρρα, 13 Οκτωβρίου 1971) είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών και εκλεγμένος βουλευτής επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2012-2015. Είναι τρεις φορές χρυσός (Βαρκελώνη 1992, Ατλάντα 1996 και Σίδνεϊ 2000) και μία φορά χάλκινος ολυμπιονίκης στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Είναι ο μοναδικός έως σήμερα Έλληνας αρσιβαρίστας με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια κι ένα χάλκινο

Ο Δήμας είναι ο μοναδικός έως σήμερα Έλληνας αρσιβαρίστας με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια κι ένα χάλκινο, ισοφαρίζοντας τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000. Ο Πύρρος Δήμας ήταν έφεδρος αξιωματικός των ελληνικών ειδικών δυνάμεων και αριστούχος απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου (έφυγε από τη ζωή το 2018) με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Αφροδίτη Σκαφίδα

Γεννήθηκε στη Χειμάρρα της Αλβανίας από Έλληνες γονείς και άρχισε να ασχολείται με την άρση βαρών το 1978 στην ηλικία των επτάμισι ετών. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, στην Βαρκελώνη το 1992 στην κατηγορία των 82,5 κιλών, στην Ατλάντα το 1996 στην κατηγορία των 83 κιλών και στο Σίδνεϊ το 2000 στην κατηγορία των 85 κιλών, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατοχή του έχει ακόμη τρεις παγκόσμιους τίτλους (1993, 1995 και 1998) Έχει μείνει στην ιστορία με δύο παγκόσμια ρεκόρ τα οποία θα ζουν αιώνια, καθώς τα έχει πετύχει στη κατηγορία των 83 κιλών, η οποία δεν υπάρχει πια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments