Lifestyle

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο του και αποκάλυψε πως σύντομα θέλει να αποκτήσει και παιδάκι.

Ο παθιασμένος έρωτας και η ευτυχία στα μάτια τους δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι τρελά ερωτευμένος με την αγαπημένη του Ιλαέρια. Το ζευγάρι μάλιστα βρίσκεται αυτή την εποχή στην Ελλάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του που είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου. Η κάμερα του Happy Day συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο και εκείνο αποκάλυψε πως τον επόμενο μήνα θα αρραβωνιαστεί. Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Είδαμε πολλά για τον γάμο, φωτογράφους, δεξιώσεις, εκκλησίες, τα πάντα όλα και την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλά ραντεβού για τον γάμο. Περίμενα απέξω δύο ώρες όταν διάλεγε νυφικό. Τον άλλον μήνα θα γίνουν οι αρραβώνες στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, θα γίνει χαμός. Κουμπάρος θα είναι ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η σύζυγός του. Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα», αποκαλύπτει  ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η πρόταση έγινε τη πρώτη μέρα του χρόνου

Μάλιστα το ζευγάρι εξομολογήθηκε πως μετά τον γάμο του θέλει να κάνει αμέσως οικογένεια και παιδιά. Η 22χρονη Ιλαείρα Ζήση και ο 29χρονος Μαυρίκιος Μαυρικίου γνωρίστηκαν, όταν η όμορφη νεαρή παρακολουθούσε μαθήματά του. Οι δυο τους είναι ζευγάρι μόνο λίγους μήνες αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η εντυπωσιακή και συνάμα απρόσμενη πρόταση γάμου ήρθε στην Αράχωβα πριν λίγες μέρες, με τον θεατρικό παραγωγό να δημοσιεύει στο Instagram το χέρι της καλής του με το εκθαμβωτικό μονόπετρο.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Μέσα στο 2021 γνωρίστηκαν

«Εύχομαι η νέα χρονιά να σας χαρίσει απλόχερα αγάπη, γαλήνη & ευτυχία . Ο θεός να ευλογεί κάθε στόχο σας και νέα σας αρχή!!! Είμαι Ιδιαίτερα συγκινημένη που το 2021 φτάνει στο τέλος του . Διότι μέσα σε αυτό το διάστημα έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθοριστικές για την τωρινή και μελλοντική μου ευτυχία. Μέσα σε αυτές τις στιγμές γνώρισα τον εαυτό μου . Την αγάπη μου για την τέχνη και το θέατρο. Αλλά και τον άντρα της ζωής μου. Θέλω να σταθώ σε αυτό το τελευταίο, λέγοντας ότι δεν βλέπω την ώρα να περάσω ολόκληρη μου την ζωή μαζί σου…», είπε η Ιλάειρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments